Damer og herrer, drenge og piger! Nu sker det igen! Børn i byen prisen 2018 uddeles til dem, som gør det allerbedst for børnefamilierne.

Børn i byens brugere har indstillet deres favoritter inden for hver af de 16 kategorier, og er dermed med til at bestemme, de fem der er nomineret i i hver kategori. Alle der har stemt er med i lodtrækningen om en række flotte præmier. Vinderne får direkte besked og offentliggøres her d. 7. november

I november kåres vinderne af Børn i byen Prisen 2018. Det er ottende år i træk, at prisen uddeles – og i år udvider Børn i byen med to nye spændende kategorier: ”Bedste isbar” og "Bedste i Aarhus".

VIND PRÆMIER
Alle, der stemmer om nomineringerne, deltager automatisk i konkurrencen om flotte præmier. Vinderne får direkte besked d. 7. november og deres navne bliver offentliggjort her.

DU BESTEMMER!
Det helt særlige ved Børn i byen Prisen er, at det er dig - sammen med resten af Danmarks børnefamilier - der 100 % afgør, hvem der skal nomineres, samt hvem der i sidste ende vinder. Den 13. august offentliggøres de nominerede og der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16, på de kandidater, som du synes skal vinde. Fra den 28. oktober - dvs. de sidste to dage af stemmeperioden - mørklægges afstemningsresultatet. Vinderne kåres til den store prisfest den 4. november. 

PRISFEST PÅ EXPERIMENTARIUM
I år afholdes Børn i byen Prisen i samarbejde med Experimentarium, som er verdensmestre i interaktiv børneformidling. Vinderne af Børn i byen Prisen 2018 kåres til et stort prisoverrækkelsesshow på Experimentariums, som uden tvivl vil bidrage til en fortryllende dag, med gode oplevelser for store og små. DU er også inviteret! Som medlem af Børn i byen Klubben får du rabat på billetterne. Følg med her på sitet for info.

KATEGORIER 


SIDSTE ÅRS VINDERE 
Til den store prisfest er der altid stort fremmøde og spændingen er i top, når de mange heldige vindere skal kåres. Se alle billederne fra sidste års prisfest på Arbejdermuseet. Fotograf: Heine Pedersen.

 

 

 

SPONSOR
Panduro er sponsor af Børn i byen Prisen 2018.


SPØRGSMÅL OG SVAR 
Hvad er Børn i byen? 
- Se filmen her og få en introdution til Børn i byen på under 2 minutter:

Hvornår slutter nomineringen?
- Nomineringen lukkes den 23. juni. 

Hvornår ved jeg, om jeg har vundet en præmie i konkurrencen? 
- Den 7. november afslører vi vinderne af de præmier, der er på højkant under nomineringen. 

Kan jeg godt nominere mig selv? 
- Ja, men systemet er sat op, så man kun kan stemme én gang. På den måde undgår vi snyd. 

Hvornår starter afstemningen? 
- Vi afslører, hvem de 5 nominerede i hver kategori er, den 13. august og herefter kan der stemmes. Samtidig starter en ny konkurrence om flotte præmier for alle der deltager i afstemningen. 

Hvornår lukker afstemningen? 
- Vi lukker for afstemningen den 30. oktober kl. 16. Resultatet mørklægges den 28. oktober, så det ikke er muligt at følge med i afstemningsresultatet de sidste to dage. 

Hvornår afsløres vinderne? 
- Vinderne af de 16 kategorier afsløres den 4. november til den store prisfest på Experimentarium.

Kan jeg komme med til prisfesten? 
- Er du medlem af Børn i byen klubben, får du rabat på billetter til prisfesten - billetterne afsættes efter først-til-mølle-princippet i løbet af efteråret. Følg med på sitet for mere info. 


Vi ses til...