Ta' på ferie til Sydsverige med familien, og besøg en af de eventyrlige forlystelsesparker. Børn i byen giver jer her de 3 sjoveste og mest børnevenlige af slagsen!

Annonce

High Chaparral

Adresse: High Chaparral, 330 31 Kulltorp, Småland

Besøg High Chaparrals vilde vesten, der ligger cirka 50 km syd for Jönköping i Småland. At besøge parken er som at træde ind i en vaskeægte western film med cowboys, indianere og guldgravere! Hver dag opføres der westernshows med velkendte figurer, hvor hele familien inddrages. Mellem de forkellige shows kan børnene deltage i aktiviteter, såsom at grave efter guld, lære at kaste med lasso eller deltage i Zorros fægteskole. Har I små børn med, kan I besøge Buffalo City, hvor de kan hjælpe Lucky Luke med at holde styr på Dalton Brødrene. Har I brug for en lille pause fra de mange aktiviteter, kan I tage en rolig sejltur med hjuldamperen Natchez eller hoppe på toget fra perronen. I High Chaparral er der rig mulighed for, at både store og små kan udleve deres "cowboy og indianer"-drømme, så pak ungerne og drag afsted mod det vilde vesten, yihaa!
Der er mulighed for at overnatte på det nærliggende hotel, i en hytte eller på campingpladsen.
Læs mere her.

Liseberg

Adresse: Örgrytevägen 5, 402 22 Göteborg, Sverige

Ta' børnene med til Nordens største forlystelsespark, Liseberg, der ligger centralt i Göteborg. Parken byder på rutsjebaner i alle afskygninger, pariserhjul, flyvende tekopper, koncerter med artister i verdensklasse, småbørnslegeplads, hyggelige oaser med blomster og meget mere! Hvad end man har små eller store børn har Liseberg masser at byde på. De mindste børn kan f.eks. besøge Kaninlandet, hvor de kan hilse på de store, nuttede kaniner eller prøve de rolige karruseller. I kan også smutte forbi området Børnenes Paradis, hvor ungerne kan bruge kroppen og brænde masser af krudt af. Hvis de større børn er på udkig efter et ordentligt adrenalinkick, er årets nyhed Loke eller forlystelsen AtmosFear gode bud - hvis de altså tør!
Læs mere her.

LisebergAstrid Lindgrens Verden

Adresse: 598 85 Vimmerby, Småland

Besøg Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, Småland, og mød de skønne figurer fra din barndom. Her kan ungerne hilse på Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter, Emil fra Lønneberg og alle de andre - og selvfølgelig gå på opdagelse i den gennemførte temapark, der er bygget i børnevenlig størrelse. I Villa Villekulla, på Katholt og Mattisborgen er der gang i løjerne, og hele familien bliver en legende del af historien. Ind i mellem vises der små teaterforestillinger med velkendte scener fra Astrid Lindgrens fortællinger. Parken byder desuden på flere restauranter, hvis I ikke selv har madpakken med. Her kan I smage smålandske husmandsklassikere som Raggmunk (kartoffelpandekage med flæsk), men velkendte pandekager og kødboller er også at finde på menukortet.
Parken byder på så mange oplevelser, at man sagtens kan bruge to hele dage - der er mulighed for overnatning i den nybyggede hytteby, Den lille by, eller på den tilhørende campingplads.
Læs mere her.

Astrid Lindgren