Nordvestkvarteret, Københavns nye smarte bydel, har masser af skønne oplevelser for hele familien - hvad end du er på udkig efter god kaffe, barselsaktiviteter eller kulturoplevelser for de små.

Cafeer

Foto: Romeika Cortez

TriBeCa

Hos Tribeca får du autentisk italiensk-inpireret New Yorker-gastronomi for alle pengene. I en gammel industribygning med god plads til hele familien ligger Tribeca - et moderne og italiensk spisested, hvor ungerne vil elske at mætte maverne med en pizza. Om sommeren kan ungerne nyde den store dejlige gårdhave og den højtplacerede terrasse med sol hele dagen.

Arrebo

Byens bedste café 2018 er en lille perle ved Den Sorte Plads på Ydre Nørrebro. Når den manglende nattesøvn rammer i løbet af dagen, kan I svinge forbi til en god kop kaffe, mens junior sover i barnevognen. Her er der god mulighed for enten at holde øje med vognen inde fra varmen eller at sidde udenfor sammen med det sovende vidunder.

Fovl

Hos Fovl på Sneppevej 2 kan du bl.a. gribe en lækker croissant og en god kop kaffe. Derudover holder cafeen fællesspisning hver første onsdag i måneden. Retterne er lavet fra bunden på gode råvarer, og så koster det kun 35 kr. for voksne - børn er helt gratis!

Kultur

Foto: Stephanie Mielnicki

Legeland i GrøndalMultiCenter

GrøndalMultiCenter er et alsidigt sports-, aktivitets- og kulturcenter. Her findes både fitnesscenter, mødelokaler, café og et skønt legeland til børn. I legelandet er der både rutchebaner, boldhav, klatrebaner, forældrelounge og meget mere. Legelandet er for børn til og med 10 år, og har plads til i alt 60 børn. Der er desuden indrettet en lille afdeling for de mindste børn (max. 135 cm høj). Det koster 50 kr. pr. barn.

Biblioteket på Rentemestervej

På biblioteket på Rentemestervej er børne-, unge- og voksenbiblioteket fordelt over tre etager. I stueetagen finder man Grotten, som er stedets børneafdeling, der henvender sig til børn fra 0 til ca. 8 år. Her findes et farverigt udvalg af billedbøger, højtlæsningsbøger, eventyr, sangbøger og meget mere opstillet i de grønne kasser, som børnene kan kravle rundt imellem. Der bliver også holdt forskellige børnearrangementer i Grotten, heriblandt eventyrfortællinger og teater.

Osramhuset

Osramhuset er et aktivt og åbent kulturhus for børn, familier og unge i fritiden samt skoler, daginstitutioner og klubber. Her afholdes alt fra folkekøkken til teaterforestillinger samt hyggelige legestuer for de mindste børn. Osramhuset lægger bl.a. lokaler til Fars Klub hver den sidste lørdag i måneden, hvor fædre kan mødes for at dele erfaringer og tanker om at være far.

Dansekapellet

Dansekapellet er et hus for dans med forestillinger og aktiviteter for alle. F.eks. er der SØNDANS, som er dans for de mindste og deres forældre hver søndag, og andre motionstilbud, som f.eks. rytmik og tumlastik for småbørn med Rytmik-Grete. Derudover opføres der også spændende danseforestillinger.

For dig på barsel

Foto: Louise Jensen

Babysalmesang i Anna kirken

Anna Kirke på Bjelkes Allé er fyldt med aktiviteter for babyer, børn og unge. F.eks. er der babysalmesang hver onsdag for børn fra cirka 3 måneder og op til 1 år. Her synges der fagtesalmer og børnesange, danses til årstidens salmer og lyttes til levende musik. Bagefter er der kaffe, te og frugt og mulighed for en snak. Præster og organist medvirker.

Trilletræning i Hans Tavsens Park

Er du gravid, på barsel eller har du bare lyst til at træne om formiddagen, så kom med til Trilletræning! Træningen er sej udendørs træning med barnevogn, som består af opvarmning, let løb, styrketræning af hele kroppen samt let udstrækning. Der tages hensyn til bækkenbunden og dit træningsniveau. Hver mandag finder træningen sted i Hans Tavsens park kl. 10 ved springvandet.

Babybio i Empire

Som en service til filmtrængende og nybagte forældre, arrangerer Empire Bio hver onsdag Babybio-forestillinger. Der er hver onsdag to forskellige film at vælge imellem, som begge vises kl. 12.00. Af hensyn til de kære små er lyden dæmpet en smule, og der er skruet lidt op for lyset i biografsalen.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 2 billetter for 1 billets pris