Er du ved at vokse ud af dit tøj med din gravide mave? Så kig med her - vi guider dig nemlig til lækre butikker og webshops, hvor du kan shoppe ventetøj.

Milker.dk

Hos onlineshoppen milker.dk finder du godt basistøj, hvor der er ekstra plads til maven. Her er også et pænt udvalg af ammevenlige kjoler, toppe og bluser. Priserne er i den lave ende – bestemt et sted, der er værd at klikke forbi!

Purløg & Persille

Er det på Amager, du går og venter på, at den lille purk skal komme til verden, så må du ikke misse Purløg & Persille på Islands Brygge, der har et bredt udvalg af ventetøj, babytøj og sågar en smule tøj til faderen også.

Tip! Medlemmer af Børn i byen Klubben får 15%

Zalando.dk

Vokser maven og savner du præsentabelt, lækkert og behageligt tøj? Heldigvis har de store spillere på markedet, såsom Zalando, fået øjnene op for ventetøj. Her kan du finde en speciel kategori som henvender sig særligt til gravide, og som er spækket med alt i ventetøj. Perfekt med et stort, bredt udvalg.

enula9

Er du på udkig efter en butik, der virkelig forkæler ventende mødre, så er enula 9 på Østerbro et besøg værd. Den kvalitetsbevidste og modeorienterede kommende mor finder det rigtige ventetøj her, og butikken forhandler flere forskellige mærker.

Gravide maver

I butikken Gravide Maver i Valby finder du både ventetøj og behageligt ammetøj. Der forhandles flere kendte mærker i butikken, og udvalget er stort. Du kan også shoppe online på deres hjemmeside, hvor de får nye varer hver uge, så der altid er noget nyt og spændende at kigge på.

Mamalicious.dk

Mamalicious.dk sælger alsidigt graviditetstøj. Prisen er fair og tøjet moderigtigt.. Her er alt fra overtøj og bluser til kjoler og bukser.  

Mads Nørgaard

Det er godt nok ikke ventetøj som sådan, men det bedste tip til dig med en stor, flot gravid mave, må være at investere i nogle #101-bluser med ekstra længde. De findes i mange flotte farver, og kan nemt kombineres med både bukser, nederdele og kjoler. Og så kan de også bruges, når du ikke længere er gravid.

Boozt.com

På Boozt.com finder du tøj til alle - mænd, kvinder, børn. Dog ikke noget ventetøj. Men som gravid behøver du ikke gå efter decideret ventetøj. For eksempel forhandles der populære mærker som Stine Goya, som har lavet en kjolemodel, der egner sig enormt godt til gravide. Den hedder Fantastique, findes i mange farver og mønstre og både i en kortærmet og langærmet version, og så kan den selvfølgelig også bæres uden stor mave. 

 

Foto: Arren Mills on Unsplash

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.