Mangler du en ansigtsmaler til juniors børnefødselsdag eller den næste temafest? Så prøv Sminkepigerne, der leverer farverige og fansifulde ansigtsmalinger til dit næste arrangement!

Annonce

SminkepigerneFestlig fastelavn med Sminkepigerne

Ansigtsmaling Prinsesse

Til Børn i byens store fastelavnsfest i februar måned, havde vi fornøjelsen af, at have Sminkepigerne på besøg. Her stillede det søde personale selv op med alverdens farver, maling, glimmer, pensler samt billeder med de forskellige motiver, som børnene kunne vælge imellem. Sminkepigerne var både hurtige og præcise, samt dygtige og kreative til at male, hvad ungerne efterspurgte. Derudover var de utrolig pædagogiske, og vi oplevede derfor at alle børn var glade, ikke kun for den fantastisk flotte ansigtsmaling, men for hele oplevelsen med Sminkepigerne.

Bagom Sminkepigerne

Sminke

Bag Sminkepigerne står Bine Lehmann, der bl.a. er illustrator og uddannet fra Designskolen. Sammen med sig har hun et hold af dygtige mennesker, som hun kalder ind, alt efter hvilken type event, og hvor mange malere der skal bruges. Hun går op i kvalitet, og at det skal være en god og hyggelig oplevelse for børnene. De skal føle at de er blevet puslet om og samtidig har fået en flot ”maske”. 
Sminkepigerne har meget forskellig baggrund, men alle er dygtige med pensler, gode sammen med børn og forstår at give det lille ekstra kunstneriske touch. 
Bine Lehmann har et stort netværk af makeup artister, kunstnere og selvlærte ansigtsmalere, som alle får en lille grundlæggende ”uddannelse” før de bliver kastet ud i Sminkepigejobs.

Book Sminkepigerne til dit næste arrangement

Sminkepigerne kommer ud til arrangementer i hele landet, hvad end du skal holde fødselsdag, Halloween eller bare vil peppe festen op med ekstra sjov og farver! Sminkepigerne har sminket på alt fra store festivaler, byfester og firmafester til private fødselssage, sommerfester og en årrække på Københavns Karneval. De voksne har altid en fest, og ungerne er henrykte, når de bliver malet i ansigtet! 

Sminkepigerne maler altid med den miljø- og allergigodkendte vandsminke fra Diamond FX og Grimas, og medbringer selv plakater, som børnene kan vælge imellem. Sminkepigerne arbejder også gerne efter et givent tema, f.eks. blomster eller farvesammensætninger, men i sidste ende er det, det enkelte barn, der vælger.

Læs mere om Sminkepigerne på SMINKEPIGERNE.DK eller følg med på deres Facebook-side. I kan også kontakte dem direkte på kontakt@sminkepigerne.dk

Sminkepigerne

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.