Babyfabrikken

Babyfabrikken er et aktivitetshus på Amager med bæredygtige varer, kurser og arrangementer for forældre og baby. De udbyder stribevis af hold for dig og baby, det svære er at vælge mellem Baby- og børnerytmik, Babysvømning, Babymassage og stimulastik, Babytegn, Fødselsforberedelse, Familie- og børneyoga og meget mere. Babyfabrikken afholder også månedlige barselscafeer og har legestue.
 
Tip!
Som medlem af Børn i byen Klubben sparer du 20 % ved indmelding
 

Rytmik for børn

Rytmik for børn er en lille rytmikskole og teaterskole for børn mellem 4 mdr. og 7 år på Christianshavn. Til rytmik laves mange sjove, spændende og udfordrende ting, bl.a. sang, trommespilning og dans. Børnene får sved på panden og slapper af - rytmik er leg, musik og bevægelse for fuld udblæsning.

Tip!
Medlemmer af Børn i byen får 20 % rabat hos Rytmik for børn. 
 

Spillebillen

Spillebillen er en lille, hyggelig musikskole, der drives af musik- og rytmikvirtuosen, Karen Marie Bille. Hun underviser selv på alle holdene, så man er sikker på, at de små tumlinger er i de bedste hænder undervejs. Lokalerne er lyse og hyggeligt indrettet og ligger super centralt lige bag Det Kongelige Teater. Der er hold under betegnelserne ’Rytmik’, ’Tumlebillen’ og ’Tumlastik’ til babyer og børn i alderen 3 måneder til fire år og deres voksne. 

Tip!

Er du medlem af Børn i byen klubben, får du 10% rabat ved tilmelding.