Hvor kan man gå til rytmik med baby i København? Vi har samlet 3 fine bud!

Absalon

I Folkehuset Absalon kan du tage din baby med til rytmik hver tirsdag. Der kører 3 hold: kl. 11.15-12.00 for 10-13 måneder, kl. 12.00-12.45 for 4-7 måneder og kl. 12.45-13.30 for 7-10 måneder. Her synger I sange, lærer nye, lytter, spiller og leger med børnene i et trygt og hyggeligt miljø. Det koster 50 kr. pr. gang og kræver ikke tilmelding, I møder bare op. 

Rytmik for børn

Rytmik for børn er en lille rytmikskole og teaterskole for børn mellem 4 mdr. og 7 år på Christianshavn. Til rytmik laves mange sjove, spændende og udfordrende ting, bl.a. sang, trommespilning og dans. Børnene får sved på panden og slapper af - rytmik er leg, musik og bevægelse for fuld udblæsning.

Tip!
Medlemmer af Børn i byen Klubben får 15% hos Rytmik for børn. 

Spillebillen

Spillebillen er en lille, hyggelig musikskole, der drives af musik- og rytmikvirtuosen, Karen Marie Bille. Hun underviser selv på alle holdene, så man er sikker på, at de små tumlinger er i de bedste hænder undervejs. Lokalerne er lyse og hyggeligt indrettet og ligger super centralt lige bag Det Kongelige Teater. Der er hold under betegnelserne ’Rytmik’, ’Tumlebillen’ og ’Tumlastik’ til babyer og børn i alderen 3 måneder til fire år og deres voksne.

Tip!
Er du medlem af Børn i byen klubben, får du 10% ved tilmelding.

Pernilles Børne- & Babyrytmik

Pernille er en garvet rytmikpædagog, der har hold flere steder i byen. Blandt andet i Dragør, på Café Sweet Surrender på Vesterbro og i Bibliotekshuset på Rodosvej. Der er dømt grin, glæde, god energi og hyggelige sange, som både babyer og forældre bliver i godt humør af. 

Læs meget mere her.

Tip! Medlemmer af Børn i byen Klubben får 50% den første gang.

Børn i byen Huset

Til vores helt egne Babyonsdage er der ofte rytmik på programmet for de små på 3-12 måneder. Holdene er eksklusive og gratis for vores medlemmer, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Meld dig ind i dag, og tjek de mange rytmik-events ud i kalenderen!

 

Foto: Stephanie Lau

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.