boulebarBørn, boule og brunch? Ja tak! Læs Børn i byens begejstrede anmeldelse af den nye aktivitetsrestaurant Boulebar her! 

boulebarDet er lørdag formiddag kl. 10.30 da vi sætter os ind på den nye restaurant Boulebar tæt ved Nørreport station. Restauranten er indrettet med borde-bænke lignende interiør og et væld af planter, hvilket giver den tilsigtede følelse af at sidde i en fransk park. Fra et børneperspektiv er dette den rene magi at bevæge sig rundt i. 

Vi har bestilt brunch, og mens vi venter på vores juice, benytter 7-årige Lucas muligheden for at lege tjener og dele tallerkener og bestik ud til de voksne. Der er kaffe og the ad libitum i baren, så Lucas går på endnu et tjenerærinde med en voksen for at hente de varme drikkevarer. 

Treretters brunch

brunch boulebarDa første servering kommer, er vi lykkelige. På fade og i kurve får vi serveret oste, pølser, brød, croissanter (selvfølgelig), marmelade, hjemmerørt smør og yoghurter i glas med flydende bærtopping på siden.
Første servering er et hit hos både voksne og barn, men da anden servering kommer er barnet liiidt mere skeptisk. Vi får eggs benedict med friskrøget laks og mens de voksne smovser i sig, forsøger en modig Lucas at smage på sagerne. Heldigvis er Lucas ikke kræsen, så efter lidt tøven ryger æg og laks også ned. 

Tredje og sidste ret(ter) er et hav af små desserter, der er stillet frem i baren. Lucas må på endnu et tjenerærinde. Nu får vi serveret små skåle med creme brulee, kraftig chokolademousse, en slags pærekompot og små fine chokoladeknapper. Der er endda et vaffeljern i baren, hvor man kan lave sine egne vafler!

Så skal der spilles

boulebarKl. 12 sharp bliver vi hentet af den søde tjener med den obligatoriske fransk-stribede tjeneruniform. Nu skal der nemlig spilles boule (pétanque), og vi har fået en god bane lidt væk fra de andre spisende gæster. Igen er det fuldstændig som at være i en park, for boulebanerne er indrettede med endnu et væld af planter, grus, gadelamper og fede parkmøbler. 

Vi deler os op i hold, Lucas placerer nøjsomt "grisen" på midten af banen og så begynder kampen. De voksne lader sig rive med og barnet må følge trop, hvis han skal have en chance for at vinde. Heldigvis er der så meget spænding i at kaste kuglen, flytte pointscoren og måle op med målebåndet, at Lucas slet ikke går op i hvem der fører i spillet. Og før vi får set os om er der pludselig gået de 90 minutter, som banen var tildelt os i.
Vi har haft en fest og bliver enige med hinanden om, at dette ikke er sidste gang vi kommer på Boulebar og bruncher den!

En varm anbefaling!

Da jeg selv kun havde været på Boulebar én gang før til et julefrokostarrangement med drinks og DJ, var jeg noget skeptisk, da jeg tog et barn med på restauranten. Men utroligt nok, i dagstimerne forvandler Boulebar sig til det rene familieparadis, hvor der er mere end nok plads til børn og barnlige sjæle. Den treretters brunch var eminent og til 300 kr. pr person (75 kr. for børn mellem 6-15 år) MED 90 min. boulebane, var det alle pengene værd!

Børn i byen giver Boulebar på Nørregade fem ud af fem stjerner:  ★ 
Boulebar, Nørregade 18, 1165 København K.
Åben mandag-torsdag kl. 16-23, lørdag kl. 10-01 og søndag 10-21
Boulebar.dk

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.