Har dit barn smerter, gener eller andet ubehag? Så læs med her, når Børn i byen anmelder den nye zoneterapi og akupressurbog til forældre Tryk & glad

tryk og gladMange forældre føler sig hjælpeløse, når deres børn oplever mavesmerter, uro, ømme gummer, søvnbesvær osv. Men nu er der hjælp at hente, for akupunktør og zoneterapeut Katrine Birk har skrevet en selvhjælpsbog til forældre om, hvordan man hjælper sit barn. 

Kan det virkelig passe, at man ved hjælp af tryk og massage på forskellige punkter kan lindre eller fuldstændig fjerne barnets smerter og ubehag? Ja, det mener Katrine Birk, der er forfatter af bogen Tryk & glad. Hun har de sidste år specialiseret sig i at behandle spædbørn og småbørn ved de alternative behandlingsmetoder akupressur og zoneterapi, og resultaterne på Katrines patienter er utrolige. Katrine har endvidere mærket den store glæde forældre har fået, ved at få værktøjer til at kunne hjemmebehandle barnet. Dette inspirerede hende til at skrive en selvhjælpsbog med de bedste og mest brugbare behandlingsmetoder, som forældre kan bruge i hverdagen. 

LÆS OGSÅ: Boganmeldelse: Børn & sociale medier

Bogen indledes med en enkel og udførlig introduktion til, hvordan man skal bruge bogens behandlingsguide, samt svar til de spørgsmål, der kan dukke op undervejs som man behandler sit barn. Katrine Birk beskriver detaljeret de stadier forældre og barnet kommer igennem undervejs i behandlingen, samtidig med at hun holder på ét centralt punkt – det er først og fremmest vigtigt at du og barnet hygger jer med behandlingen. Hvis barnet har det trygt og godt under behandlingen, er effekten ligeledes større og barnet vil efterfølgende associere behandlingen med noget dejligt. Dette gør ligeledes chancerne for en god andenbehandling større. 

tryk og gladI en 43-punktsguide vejleder Katrine Birk dig gennem akupressur- og zoneterapisbehandlinger, der omhandler alt fra fordøjelsesstimulerende massage til tryk på tandpinepunktet, søvncenteret og slimpunktet. 

Intentionen med Tryk & glad er, at du får redskaber til at undgå situationer med barnet, hvor følelsen af magtesløshed opstår. Behandlingsmetoderne skal da både fungere som værktøjer i den pressede situation, men kan ifølge Katrine Birk også virke forebyggende. 

Så er du desperat for tips og triks til, hvordan du hjælper dit barn eller har du blot lyst til inspiration til, hvordan du kan skabe gode kropslige øjeblikke, så er denne bog stærkt at anbefale. Den overskuelige punktguide, de flotte billeder og det letlæselige sprog gør det ligeledes nemt for dig, som forælder, at sætte sig ind i akupressurens og zoneterapiens praktiske metoder - som jo også kan bruges på kæresten, veninden eller dig selv!


Tryk & glad
Forlag: Rosinante
Vejl. pris: 159,95 kr.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.