Kunne du godt tænke dig at outsource skattejagtplanlægning og oppustning af balloner, når dit barn skal fejre fødselsdag for vennerne? Så læs med her, hvor Børn i byen giver 5 bud på sjove børnefødselsdage - klar og tilrettelagt så både du og dit barn får en god dag.


Fødselsdag på Aros

Hvis du gerne vil give dit barn en kreativ fødselsdag i æstetisk flotte omgivelser, skulle du holde den på Aros. Der bliver pyntet op, og de skræddersyr programmet til lige netop dit barn. Der er både mulighed for at opleve kunsten og at være kreativ. Du medbringer selv mad og drikke i det omfang, du har lyst. Så tag op til 25 børn og 3 voksne med på Aros, og få en kunstnerisk oplevelse. Pris: 1000-1100 kr. + entré til voksne.


Fødselsdag i DGI huset

Hvis dit barn godt kunne tænke sig en aktiv og sjov fødselsdag, hvor børnene kan boltre sig frit, kan I booke en fødselsdag i DGI-huset en søndag i tidsrummet kl. 12-15. Der er en klatreinstruktør, som sørger for sikkerheden, så ungerne kan prøve stortrampolin, teamtrack, klatretorv, hopppeborg og den store klatrevæg. Det koster 145 kr. pr person (børn under 2 er gratis), og så får du også en fødselsdagsbuffet oven i hatten. 


Fødselsdag i Den gamle by

Du kan holde fødselsdag for dit barn i Den gamle by fra maj til september på hverdage mellem kl. 13.30 og 16. Dagen starter med, at I møder jeres fødselsdagsvært som er med jer resten af dagen, og så skal flaget hejses. Derefter leger I lege fra gamle dage udenfor eller indenfor afhængig af vejret. Der er boller og lagkage i Simonsens Have, og derefter kan I enten lave bolcher eller gå på skattejagt. Hele herligheden koster 1000 kr. plus 125 kr. pr. deltager. Hvis dit barn har særlige behov, tilbyder Den gamle by også Din fødselsdag hos Tante Johanne som er en skræddersyet fødselsdag for børn med særlige behov.  


Fødselsdag på Naturhistorisk Museum

På Naturhistorisk Museum kan dit barn få en anderledes fødselsdag i nysgerrighedens tegn! Man kan vælge mellem 3 forskellige pakker, med hver sit tema og aktiviteter; f.eks. ”den kreative” hvor børnene designer sit helt eget dyr af sjove materialer, eller ”den modige” hvor børnene med en guide kommer helt tæt på krybdyr og slanger, og får lov til at holde ét af dyrene, hvis de tør! Pris og tidsrum afhænger af hvilken pakke, I vælger, men med pakken kan man bestille et fødselsdagsbord med ganske gratis, hvor man kan nyde sin medbragte mad efter aktiviteten.


Fødselsdag i Leos legeland

I Leos legeland kan du holde lige den fødselsdag, der passer til dit barn! Fødselsdagsbarnet vælger mellem de sjove temaer: Disco, Pirat og Prinsessefødselsdag, eller fødselsdagen under havet eller ude i rummet! Man har sin egen fødselsdagsvært og eget fødselsdagsrum i en time, samt slikposer, is og popcorn. I vælger selv om det skal være Leos isfest for 163 kr, mellempakken med pølse og brød til 178 kr, eller den store pandekagefest for 188 kr, så der er noget for enhver pengepung. (Priserne er pr. barn).

Fotos: 1) Aros 2) DGI-huset 3) Den Gamle By 4) Naturhistorisk Museum 5) Leos Legeland

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.