Lyskæder er perfekte til at skabe stemning og indendørshygge i de mørke vinter-måneder. Børn i byen har samlet 10 styks lige her!

stjernelyskæde
1. Den med stjerner

Pris: 80 kr.
Lyskæde med små, klare stjerner i plast fra Kija-Design. Har 20 LED-lys, og er en rigtig sød lyskæde, der passer til enhver anledning, både som bordpynt og dekoration i hjemmet.

kanin lyskæde
2. Den med kaniner

Pris: 249,95 kr.
Skøn lyskæde med små Miffy kaniner fra LirumLarumLeg.dk. Lyskæden har LED-pærer og er på batteri, så den kan hænges op over sengen, ved puslebordet eller bruges i legehus eller legeteltet. Sød hyggebelysning. Børn i Byen klubmedlemmer får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hos Lirum Larum Leg. Se her.


3. Den kulørte

Pris: 220 kr.
Dekorativ lyskæde med 12 kulørte LED-pærer med et lavt energiforbrug. Lyskæden kan anvendes både indendørs og udendørs, og kan købes hos Bauhaus.


4. Den hyggelige

Pris: 399,95 kr.
Dekorativ Happy Lights lyskæde, som skaber hygge og stemning. Lyskæden består af 35 håndlavede bomuldsbolde i kraftig kvalitet. Lampeguru.dk har et hav af kugle-lyskæder i forskellige farver. Se mere her


5. Den med fotos 

Pris: 149 kr.
Fin og enkel lyskæde du kan hænge fotos på og skabe en personlig og særlig stemning. 

LÆS OGSÅ: DE 5 INDENDØRS LEGELANDE

 hjerter
6. Den med hjerter

Pris: 65 kr.
Lyskæde fra lampegiganten.dk med små, klare hjerter, der belyses effektfuldt af dagslyshvide LED'er. Den er oplagt til jul, men kan også bruges ved diverse andre lejligheder året rundt. 


7. Den magiske

Pris: 249 kr.
Skab magi i stuen eller på børneværelset med denne spinkle og fine kæde med små funklende lys, der skaber hygge-stemning. Kan købes på siriushome.dk.


8. Dem fra Tivoli

Pris: Fra 149 kr.
Tivolis LED-lyskæder er markedets mest eksklusive indendørs LED-lyskæder. Skaber en unik og dekorativ belysning med den ægte varme Tivoli-stemning. Fås i både sølv og kobber.


9. Den med stjerne-gardinet

Pris: 219,95 kr.
Dekorativt stjerne-gardin - passer perfekt til børneværelset, stuen eller køkkenet. Gardinet giver et varmt lys, og kan købes på lampeguru.dk.


10. Den med flamingoer

Pris: 109 kr.
Lad de lyserøde flamingoer lyse rummet op - en humoristisk og hyggelig lyskæde, som de fleste vil smile af - perfekt til børneværelset. Kan købes på lampegiganten.dk.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.