Er du på barsel? Så serverer vi her 5 Instagramprofiler med inspirerende forældre, der (også) lever livet med baby. 

5 Instagramprofiler for dig på barsel:

@denperfektemor
@rebeccalaudrup10
@nutidensmor
@paulinalykke
@matildetrobeck

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Den Perfekte Mor (@denperfektemor)

@denperfektemor

Hos Den Perfekte Mor får du et hudløst ærligt (og virkelig befriende) indblik i Cecilies barsel med sin anden søn Otto. Her står den på lortebleer, savl, babygråd, følelsesmæssige rutsjebaneture - men også masser af lykkelige stunder, tilsat en god portion humor.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Rebecca Retz Svejborg-Laudrup (@rebeccalaudrup10)

@rebeccalaudrup10

Følg med, når Rebecca deler ud af sin hverdag med lille Ellen. Her står den på hyggelige trilleture på Vesterbro, masser af kaffe to-go, smil, smukt interiør og babytøj - men i ligeså høj grad på ægte barselsberetninger om mangel på søvn og nedsmeltninger i hverdagen.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af JOHANNE MYGIND NUTIDENSMOR.DK (@nutidensmor)

@nutidensmor

Johanne Mygind er pt. på barsel med sit andet barn, Bille, som hun har sammen med den tidligere bagedystdeltager Jesper Søvndal. På sin Instagramprofil deler hun flittigt ud af sin hverdag, hvor der bl.a. jongleres med en baby, amning, en 7-årig storesøster på deleordning, hund, renovering og en bagende ægtefælle - ærligt og humoristisk på samme tid.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PAULINA LYKKE (@paulinalykke)

@paulinalykke

Hos Paulina Lykke kan du følge med i livet i Kbh K med lille Carly. Her står den på trilleture i Konges Have, kakaosmagning og hyggestunder med storebror Mason på 4 år, men også tanker om angst, mom-shaming og et kommende boligprojekt - Kbh K bliver nemlig snart udskiftet med Amager.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Matilde “Helse” (@helsematildedk)

@matildetrobeck

Hos helsematilde, kan du følge med i Matildes liv med kæresten Kristian og deres første barn, Alfred, på 1 år. Selvom Alfred er startet i institution, er der masser af inspiration og indhold at hente for jer på barsel - f.eks. har Matilde et højdepunkt om både kejsersnit og babymad, og så deler hun også tanker om krop, strækmærker, mom-shaming og meget andet. Og når ja, så er hun i øjeblikket gravid med Alfreds lillesøster!

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.