Er du på barsel? Så serverer vi her 5 Instagramprofiler med inspirerende forældre, der (også) lever livet med baby. 

5 Instagramprofiler for dig på barsel:

@canabuttenschon
@matildetrobeck
@anehoegsberg
@dennisknudsenprivate
@idaholmc

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Cana Buttenschøn (@canabuttenschon)

@canabuttenschon

Cana er en vaskeægte powerwoman! Ikke nok med at hun for nylig har givet liv til sit tredje barn, så er hun pt. også i behandling for livmoderhalskræft. Der er mange store følelser på spil, og hun beskriver sig selv som "så absolut sprød i kanten". Hop ind og følg hende, og send masser af kærlighed hendes vej.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Matilde Trobeck (@matildetrobeck)

@matildetrobeck

Hos Matilde, kan du følge med i livet med manden Kristian, sønnen Alfred, og deres helt nye lillesøster. Der er masser af inspiration og indhold at hente for jer på barsel - f.eks. har Matilde et højdepunkt om både graviditet og babymad, og så deler hun også tanker om krop, strækmærker, mom-shaming og meget andet.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Ane Høgsberg (@anehoegsberg)

@anehoegsberg

Trænger du til et godt grin? Så skal du smutte forbi Ane Høgsbergs Instagramprofil! Her sættes rollen som nybagt forælder på spidsen, ofte med hjælp fra kæresten Lasse (tjek @lassenenmadsen), i sjove memes og videoer. Du vil med garanti kunne genkende enten dig selv, din partner eller livet på barsel - det er spot on og virkelig underholdende!

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Dennis Knudsen (@dennisknudsenprivate)

@dennisknudsenprivate

I juni måned blev frisør, make-up artist og stylist Dennis Knudsen far for anden gang. På hans Instagramprofil deler han bl.a. glimt af livet med sønnen Lucas på 2 år og den lille nye Noah, der netop er kommet til verden. Profilen er et inspirerende indblik i Dennis' liv, der foruden rollen som alenefar til to, også byder på masser hår-makeovers.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Ida Holm (@idaholmc)

@idaholmc

Husker du Ida og Mads i gult hus, der vandt Nybyggerne? De har fået en baby! Hvor cute er det ikke lige? Hop forbi Idas Instagramprofil, for at følge med i deres nye liv som forældre - det er både hyggeligt og dejlig ærligt; f.eks. står barslen på masser af tørshampo og vilde googlesøgninger.

Psst! Kan du ikke få nok af Nybygger-babyer? Så tjek @charlottemjakobsen og @lesifre_design, der for nylig også er blevet mødre igen.

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.