Hvad har du gang i, Mimi!? er en fantastisk spændende pigeroman med noget helt særligt på hjerte... Læs anmeldelsen af bogen her!

hvad har du gang i, mimi!?Mimi er en næsten helt almindelig pige, der går i 5. klasse. Hun har en super sød hund, Pepsi, en super sød far og en super sød underbo, der hedder Ole. Desværre har Mimi ikke en mor... Eller det har hun, men Mimi nægter bare at tale med hende. Moren har nemlig forladt Mimis far til fordel for en anden mand, og det har Mimi meget svært ved at acceptere. Derfor er hun flyttet til en lille landsby med sin far, hvor de lever i ro og mag, lige indtil den dag politiet henter Mimi midt i dansktimen...

Mimi har nemlig fundet ud af noget underligt om hendes ellers så søde underbo Ole. Han har en aflåst kælder, som ingen må gå ned i. Ved en fejl har Mimi dog været nede i kælderen og det hun finder dernede, bringer mange følelser og spørgsmål op til overfladen.

LÆS OGSÅ: Boganmeldelse: Mig og min familie. Aldrig helt alene. 

Gennem Mimi oplever læseren, hvor hårdt det kan være når en af ens forældre, har valgt kernefamilien fra til fordel for en anden partner. Hvordan er man trofast over for den forladte forælder, og hvordan tilgiver man og starter forfra i den nye konstellation? Gennem Mimi, hendes seje far og den søde underbo Ole lærer vi, at voksne ikke altid er perfekte og at de også kan begå fejltagelser. 

Hvad har du gang i, Mimi!? er en super spændende frilæsningsbog, særligt for piger fra 9 år+. Bogen er skrevet i et letlæseligt sprog og er opdelt i 12 overskuelige kapitler. Hvad har du gang i, Mimi!? er Boline Skovlys debutroman, om man kan da kun håbe at hun vil fortsætte med det fantastiske arbejde. 

Alderstrin: 9+ 
Hvad har du gang i, Mimi!?
Forlag: Forlaget Carlsen
Vejl. pris: 99,95 kr

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.