Lille Frø er ude på eventyr igen, og denne gang i en vaskeægte rumraket! Læs anmeldelsen af Lille Frø bygger rumraket her!

Jakob Martin Strids bøger er uendeligt populære blandt både børn og voksne, og det er ingen undtagelse med historierne om "Lille Frø". I denne bog er Lille Frø ude på spilopper igen, da han beslutter sig for at bygge en vaskeægte rumraket!

lille frø bygger rumraketFrømor og frøfar er ude og handle ind. Det er lørdag, og om lørdagen spiser frøfamilien altid kage. Frøfar beslutter, at de skal slå et smut forbi frøbørnene, der er igang med at bygge en rumraket i en nærliggende garage. 

Lille Frø er primusmotor på raket-projektet, og raketten er både flot og stor. Men ved et uheld får frøfar igangsat raketten, og pludselig befinder hele frøfamilien sig i det ydre rum... Her møder familien rumvæsenet Pyx, som er flygtet fra store og farlige robotter på hans hjemplanet. Med frømors hjælp, bliver alt dog godt igen. 

LÆS OGSÅ: Boganmeldelse: Verdens bedste Peter Plys

Lille Frø bygger rumraket er en spøjs og super morsom Strid-fortælling. Krydret med skønne illustrationer og klassiske Strid-bogstaver er hele bogen en fornøjelse at læse og bladre igennem. Jakob Martin Strids sprog er befriende umiddelbart og ligetil - og så bliver man overrasket over, hvor sjovt det er at læse højt! 

Lille Frø bygger rumraket er oplagt til både frilæsning og højtlæsning, og kan varmt anbefales til alle Strid-fans... Og hvis børnene endnu ikke er Strid-fans - så bliver de det efter denne bog! 

Alderstrin: 4+ 
Lille Frø bygger rumraket
Forlag: Gyldendal
Vejl. pris: 149,95 kr.

TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.