Gakkede mus, tændstikæsker og en prikket kjole - ja, du gættede rigtigt! Hanne Hastrup er tilbage med en ny bog om Cirkeline. 

De fleste børn (og mange voksne) er vokset op med Cirkeline-fortællingerne som en fast del af deres barndom. Historien om den ikoniske lille alf med den sortplettede kjole, er blevet en vaskeægte børneklassiker, og gennem tv, film, radio og bøger har børn siden 1969 haft glæde af Hanne Hastrups eventyrlige fortællinger om Cirkeline og hendes venner Frederik og Ingolf. 

cirkelines museskoleEfter fem års pause har Hanne Hastrup nu udgivet endnu en Cirkeline-bog. I Cirkelines museskole har Cirkeline åbnet en skole for Frederik og Ingolf. Her skal musene blandt andet lære, hvordan de tackler farlige katte, men vigtigst af alt, skal de lære bogstaverne i alfabetet. Sammen med Frederik og Ingolf lærer barnet, hvordan bogstaverne ser ud, hvordan de lyder og hvordan man rimer.

Læs også: Anmeldelse: Tællebøger til de mindste

Cirkelines museskole er fyldt med søde farvestrålende illustrationer, som vækker glæde og genkendelighed hos børn og voksne. Hanne Hastrup skriver i et simpelt og morsomt sprog, der gør det let og legende for børnene at lære bogstaverne sammen med musene. 

Cirkelines museskole er en charmerende historie, der er oplagt til højtlæsning og godnatbog. Bogen er ligeledes ideel for førskolebørn, der skal stifte bekendtskab med alfabetet. 

Alderstrin: Fra 3 år
Cirkelines museskole
Forlag: Høst & Søn

Vejl. pris: 99,95 kr 

TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.