Spankulerer man ned ad Værnedamsvej og er lækkersulten, skal man holde øje med Lauras Bakerys hemmelige baggårdsbageri. Stedet er et glimrende pusterum for børnefamilier og barslende forældre. 

Der falder ro over flokken, idet vi bevæger os væk fra de travle gader og ind ad den smukke port på Værnedamsvej 4A. Vi stopper op og beundrer længe den lille pariseroase, vi på magisk vis synes at have fundet. Der er roligt inde i gården. En mor triller sin barnevogn frem og tilbage, mens hun sipper til sin kaffe. Vi suger stemningen til os og går ind. Bageriet er småt men hyggeligt. Vi gisper og sukker, mens vi forsøger at beslutte os for, hvilke af de smukke kager vi skal have. Sortimentet er stort og der er både til den lille og den store sult med morgen/brunch tallerkener, smørbagt wienerbrød som er lavet med 30% grovmel, kerner og frø, brød, frokostanretninger, yoghurtbægre og meget mere. Vi beslutter os for at dele, så vi kan få lov at prøve alle de lækre kager.

Betjeningen og omgivelserne er i top
Medarbejderen giver sig god tid til at betjene os - det er tydeligt, at her er kundens tilfredshed højt prioriteret. Vi får serveret kager, kaffe og friskpresset juice under lamperne ude i gården, mens snakken går højt og glæden er stor. Som vi sidder der og nyder kagerne, er det som om vi slet ikke befinder os lige rundt om hjørnet fra nogle af Københavns mest trafikerede veje.

Kagelykke
Vi er alle sammen gladest for den klassiske og fuldstændigt gennemførte jordbærtærte, som Lauras Bakery laver til perfektion. Dog overrasker de mere traditionelle firkantede kager også. Vi får chokoladekage, gulerodskage, fragilitékage, lemon meringue tærte samt Lauras Bakerys fine red velvetkage med creamcheese frosting. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Dea Nattúra - Nordisk familiespa på Vesterbro

Besøget er en succes og vi går alle sammen glade og mætte fra stedet. Vi beslutter os for at Lauras Bakery på Værnedamsvej er mere end anbefalelsesværdigt, særligt med den rolige gård, hvor børn kan løbe bekymringsfrit rundt og barnevogne kan stå i læ for mennesker og larm. Det eneste minus var dog, at stedets toiletfaciliteter ikke er etableret endnu.

Børn i byen giver Lauras Bakery på Værnedamsvej fem ud af fem stjerner:  ★ 
Lauras Bakery, Værnedamsvej 4A, 1619 København V
Åben mandag-fredag kl. 9-18, lørdag kl. 9-16 og søndag lukket
Laurasbakery.com

Fotos: Romeika Cortez.

TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.