København byder på masser af hyggelige baggårdscafeer og skjulte oaser, men de kan være svære at finde, hvis man ikke kender dem. Børn i byen har derfor samlet 5 af Københavns små baggårdsskatte i en guide til jer lige her.

 


Lauras Bakery
Hvor: Værnedamsvej 4, 1619 København
I gården på Værnedamsvej 4, ligger bageriet Lauras Bakery, der laver de mest fantastiske brød, boller og kager. Så slå et smut forbi den hyggelige baggård, der oser af pariserstemning og snup en lækker thebolle, jordbærtærte eller hvad med en Red Velvet kage? 


Royal Smushi Cafe
Hvor: Amagertorv 6, 1160 København
Gemt i en lille, hyggelig gård på Strøget ligger Royal Smushi Café. Den fine café er fyldt med tingel-tangel, dukker, slik, glitrende perlekæder og montrer med fint gammlt legetøj. I gården er der nogle få legeredskaber og en cykel, som man på dage med få mennesker kan få lov til at cykle på indenfor.


PH Cafeen

Hvor: Halmtorvet 9A, 1700 København
På den stemningsfulde café, der er opkaldt efter Poul Henningsen, kan man nyde et let måltid samt få både koldt og varmt at drikke. Om sommeren kan man sidde udenfor, enten foran caféen ud mod den livlige plads, eller bagved i cafeens hyggelige og intime gårdhave. Her er der sat parasoller op, og der er god plads til barnevognen.


Ingolfs Kaffebar
Hvor: Ingolf Allé 3, 2300 København
Har du ikke allerede været forbi Ingolfs Kaffebar på Amager, er det vist på tide! Caféen har længe været et velbesøgt yderpunkt på det københavnske kaffekort, hvilket højst sandsynligt skyldes stedets tilbagelænede stemning, lækker mad, stort musikengagement - og så selvfølgelig den hyggelige gårdhave, hvor der er god plads under de kulørte lamper - også til barnevogne.


Tribeca NV

Hvor: Bygmestervej 2, 2400 København
Oplev italiensk-inspireret New Yorker-gastronomi i hjertet af NordvestI en gammel industribygning ligger Tribeca NV, et moderne og italiensk spisested med en stor dejlig gårdhave og en højtplaceret terrasse med sol hele dagen. Prøv det, det er næsten som at være på Manhattan!

Billeder: 1. Lauras Bakery af Romeika Cortez 2. Royal Smushi Café 3. PH Cafeen 4. Ingolf Kaffebar af Anne Sofie Salomon 5. Tribeca NV

TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.