Orker I ikke at lave aftensmad? Pak ungerne og prøv et af byens folkekøkkener, der byder på hyggelig fællesspisning, uformel stemning og allervigtigst: billig, børnevenlig mad.


Absalon

Hvor? Absalon - Sønder Blvd. 73, 1720 København V 
Pris: 
50 kr. for dagens ret (100 kr. fredag og lørdag), børn under 3 år spiser gratis. 

Hver aften kl. 18 - alle ugens syv dage - lægger Absalon på Vesterbro hus til fællesspisning. Her er højt til loftet, plads til ungerne og I sidder ved langborde. Dagens ret serveres på fade, som bordene deler med hinanden. Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

Nørrebrohallen

Hvor? Nørrebrogade 208, 2200 København
Pris:
65 kr. for voksne, 35 kr. for børn under 10 år.

Send Flere Krydderier er et socialøkonomisk spiseri, som tilbyder lækker mad med afsæt i etniske minoritetskvinders kogekunst i Nørrebrohallen til fællesspisning hver tirsdag og torsdag kl. 17-20. Her kan du støde på skønne, hjemmelavede retter fra fx Pakistan, Libanon, Somalia eller Marokko og økologi vægtes højt. Tjek for aktuel menu HER.

LÆS OGSÅ: Byens gratis oplevelser

Islands Brygge Kulturhus

Hvor? Lysthuset i K-I-B,  Islands Brygge 18, 2300 København S
Pris: 80 kr. for voksne (uden vin), børn mellem 5-12 år spiser med til halv pris.

En gang om måneden bliver der holdt fællesspisninger på Bryggen for alle, der vil nyde et godt måltid i hyggeligt selskab. Så tag ungerne med til fællesspisning i Lysthuset i K-I-B. Tilmelding sker på mail, se mere HER.

Madglad

Hvor? Eskildsgade 13, 1657 København V 
Pris: 95 kr. for en hverdagsret (børn halv pris).

Madglad på Vesterbro byder på frisk og hjemmelavet mad - I kan vælge en ny ret hver dag og altid et vegetarisk alternativ - glæd jer til lækkerier som lasagne, chili con carne, risotto og meget andet godt. Om lørdagen er der buffet. Stemningen er uformel og børnevenlig - her dejlig hjemligt, køkkenruller på bordene og I rydder selv af bordet bagefter.

Cafe Sonja

Hvor? Cafe Sonja Saxogade 86-88, 1662 København V
Pris: Aftensmad - lille portion 50 kr., mellem portion 80 kr., stor portion 105 kr.

Café Sonja er naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Der tilbydes hver dag (lukker kl. 17 torsdag + fredag om vinteren) en lækker, varm ret som boller i karry, stegt flæsk osv., og om tirsdagen er der vegetarisk buffet. Her er et særligt børnehjørne og god plads til familien.

GONZO

Hvor? Jægersborggade 32, 2200 København N
Pris: Børn under 3 år spiser gratis, børn op til 7 år 75 kr., voksne 100 kr.

Kom til fællesspisning i hyggelige Jægersborggade på Nørrebro, hvor der om mandagen bliver disket op med lækkerier for både kødspisere og vegetarer. Der er forskellige temaer, som dækker over alt fra mormor-tarteletter til krydrede marokkanske specialiteter. 

 

Fotos: 1) Absalon Fælleshus 2) Madglad

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.