Orker I ikke at lave aftensmad? Pak ungerne og prøv et af byens folkekøkkener, der byder på hyggelig fællesspisning, uformel stemning og allervigtigst: billig, børnevenlig mad.


Folkets Køkken på Arbejdermuseet

Den 1. onsdag i hver måned dyrkes fælleskabet på Arbejdermuseet. Her samles unge og gamle om måltid og samtale. I sidder ved langborde, og alle er velkommen! Det starter kl. 18, og I henter selv jeres mad i køkkenet, bærer tallerken ud i opvasken og hygger med sidemanden. Retten skifter fra gang til gang, men er altid en god gammeldags klassiker. Tjek menuen HER.

Hvor? Arbejdermuseet Rømersgade 22, 1362 København K 

Pris: Det koster 85 kr. for voksne og 40 kr. for børn og 35. kr. for dessert.

Nørrebrohallen 

Send Flere Krydderier er et socialøkonomisk spiseri, som tilbyder lækker mad med afsæt i etniske minoritetskvinders kogekunst i Nørrebrohallen til fællesspisning hver tirsdag kl. 17-20. Her kan du støde på skønne, hjemmelavede retter fra fx Pakistan, Libanon, Somalia eller Marokko og økologi vægtes højt. Tjek for aktuel menu HER.

Hvor? Nørrebrogade 208, 2200 København

Pris: 65 kr. for voksne, 35 kr. for børn under 10 år.

LÆS OGSÅ: Byens gratis oplevelser

Ishtar Aparas Folkekøkken

Forkæl jer selv med delikate små retter fra hele Mellemøsten, som kan blandes og nydes præcis, som det passer jer. Ishtars Arapas Folkekøkken finder I i Korsgadehallen hver onsdag. Se mere HER.

Pris: 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn.

Hvor? Korsgadehallen Korsgade 29, 2200 Kbh V


Absalon

Hver aften - alle ugens syv dage - lægger Absalon på Vesterbro hus til fællesspisning. Her er højt til loftet, plads til ungerne og I sidder ved langborde. Dagens ret serveres på fade, som bordene deler med hinanden. Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag. 

Hvor? Absalon - Sønder Blvd. 73, 1720 København V 

Pris: 50 kr. for dagens ret (børn under 3 år spiser gratis). 

Islands Brygge Kulturhus

En gang om måneden bliver der holdt fællesspisninger på Bryggen for alle, der vil nyde et godt måltid i hyggeligt selskab. Så tag ungerne med til fællesspisning i Lysthuset i K-I-B. Tilmelding sker på mail, se mere HER.

Pris: Voksne 75 kr., Børn mellem 5-12 år spiser med til halv pris. 

Hvor? Lysthuset i K-I-B,  Islands Brygge 18, 2300 København S

Madglad

Madglad på Vesterbro byder på frisk og hjemmelavet mad - I kan vælge en ny ret hver dag og altid et vegetarisk alternativ - glæd jeg til lækkerier som lasagne, chili con carne, risotto og meget andet godt. Om lørdagen er der buffet. Stemningen er uformel og børnevenlig - her dejlig hjemligt, køkkenruller på bordene og I rydder selv af bordet bagefter.

Hvor? Eskildsgade 13, 1657 København V 

Pris: 50 kr. for en hverdagsret.

KU.BE 

Smut til fællesspisning på KU.BE på Frederiksberg hver onsdag. Her inviteres til hyggelige aftener med langbords-middag og god stemning. Menuen er varieret hverdagsmad med fokus på økologi og sundhed. Der vil også altid være en vegetar-udgave. Billetter kan købes hos KU.BE - se mere HER.  Som en bonus vil KU.BEs bevægelsesfaciliteter være åbne i længere tid om aftenen, så ungerne (og deres voksne) lige kan snuppe en klatretur.

Pris: Børn under 2 år er gratis, Børn til og med 8 år 49 kr., Voksne 79 kr.

Hvor? KU.BE - Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Cafe Sonja

Café Sonja er naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Der tilbydes hver dag (lukker kl. 17 torsdag + fredag om vinteren) en lækker, varm ret som boller i karry, stegt flæsk osv., og om tirsdagen er der vegetarisk buffet. Her er et særligt børnehjørne og god plads til familien.

Hvor? Cafe Sonja Saxogade 86-88, 1662 København V

Pris: Aftensmad - Lille portion 45 kr., Mellem portion 70 kr., Stor portion 95 kr.

 

Billeder: Arbejdermuseet, Absalon Fælleshus og Madglad

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.