Orker I ikke at lave aftensmad? Pak ungerne og prøv et af byens folkekøkkener, der byder på hyggelig fællesspisning, uformel stemning og allervigtigst: billig, børnevenlig mad.


Folkets Køkken på Arbejdermuseet

Hvor? Arbejdermuseet Rømersgade 22, 1362 København K 
Pris:
Det koster 85 kr. for voksne og 40 kr. for børn og 35. kr. for dessert.

Den 1. onsdag
 i hver måned dyrkes fælleskabet på Arbejdermuseet. Her samles unge og gamle om måltid og samtale. I sidder ved langborde, og alle er velkommen! Det starter kl. 18, og I henter selv jeres mad i køkkenet, bærer tallerken ud i opvasken og hygger med sidemanden. Retten skifter fra gang til gang, men er altid en god gammeldags klassiker. Tjek menuen HER.

Nørrebrohallen

Hvor? Nørrebrogade 208, 2200 København
Pris:
65 kr. for voksne, 35 kr. for børn under 10 år.

Send Flere Krydderier er et socialøkonomisk spiseri, som tilbyder lækker mad med afsæt i etniske minoritetskvinders kogekunst i Nørrebrohallen til fællesspisning hver tirsdag kl. 17-20. Her kan du støde på skønne, hjemmelavede retter fra fx Pakistan, Libanon, Somalia eller Marokko og økologi vægtes højt. Tjek for aktuel menu HER.

LÆS OGSÅ: Byens gratis oplevelser

Ishtar Aparas Folkekøkken

Hvor? Korsgadehallen Korsgade 29, 2200 Kbh V
Pris:
 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn.

Forkæl jer selv med delikate små retter fra hele Mellemøsten, som kan blandes og nydes præcis, som det passer jer. Ishtars Arapas Folkekøkken finder I i Korsgadehallen hver onsdag. Se mere HER.


Absalon

Hvor? Absalon - Sønder Blvd. 73, 1720 København V 
Pris:
50 kr. for dagens ret (børn under 3 år spiser gratis).

Hver aften
- alle ugens syv dage - lægger Absalon på Vesterbro hus til fællesspisning. Her er højt til loftet, plads til ungerne og I sidder ved langborde. Dagens ret serveres på fade, som bordene deler med hinanden. Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag. 

Islands Brygge Kulturhus

Hvor? Lysthuset i K-I-B,  Islands Brygge 18, 2300 København S
Pris: Voksne 75 kr., Børn mellem 5-12 år spiser med til halv pris.

En gang om måneden bliver der holdt fællesspisninger på Bryggen for alle, der vil nyde et godt måltid i hyggeligt selskab. Så tag ungerne med til fællesspisning i Lysthuset i K-I-B. Tilmelding sker på mail, se mere HER.

Madglad

Hvor? Eskildsgade 13, 1657 København V 
Pris: 50 kr. for en hverdagsret.

Madglad på Vesterbro byder på frisk og hjemmelavet mad - I kan vælge en ny ret hver dag og altid et vegetarisk alternativ - glæd jeg til lækkerier som lasagne, chili con carne, risotto og meget andet godt. Om lørdagen er der buffet. Stemningen er uformel og børnevenlig - her dejlig hjemligt, køkkenruller på bordene og I rydder selv af bordet bagefter.

KU.BE 

Hvor? KU.BE - Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
Pris: Børn under 2 år er gratis, Børn til og med 8 år 49 kr., Voksne 79 kr.

Smut til fællesspisning på KU.BE på Frederiksberg hver onsdag. Her inviteres til hyggelige aftener med langbords-middag og god stemning. Menuen er varieret hverdagsmad med fokus på økologi og sundhed. Der vil også altid være en vegetar-udgave. Billetter kan købes hos KU.BE - se mere HER.  Som en bonus vil KU.BEs bevægelsesfaciliteter være åbne i længere tid om aftenen, så ungerne (og deres voksne) lige kan snuppe en klatretur.

Cafe Sonja

Hvor? Cafe Sonja Saxogade 86-88, 1662 København V
Pris: Aftensmad - Lille portion 45 kr., Mellem portion 70 kr., Stor portion 95 kr.

Café Sonja er naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Der tilbydes hver dag (lukker kl. 17 torsdag + fredag om vinteren) en lækker, varm ret som boller i karry, stegt flæsk osv., og om tirsdagen er der vegetarisk buffet. Her er et særligt børnehjørne og god plads til familien.

 

Billeder: Arbejdermuseet, Absalon Fælleshus og Madglad

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.