Børn i byen har besøgt Dea Náttúra Familiespa på Vesterbro - et visit der både inkluderede fodbad, børneyoga, harpespil og hot stone massage. Ahh..

"Vil du med mig på lørdag og prøve noget, som voksne damer synes er rigtigt lækkert, når de skal slappe af og hygge sig?"
Det er et spørgsmål, som enhver fem-årig pige med nysgerrigheden i behold vil svare et rungende "ja!" til. Så vi tog afsted, min datter og jeg. Til Dea Náttúra Familiespa på Vesterbro.

Her blev vi mødt af den søde Amélia Dea, som viste rundt i sin nordisk inspirerede spa og hurtigt fik charmet sig ind på min datter.

Herefter fik vi et lækkert fodbad, lavede lidt børneyoga sammen, nød lyden af Amélias skønne, afslappende harpespil og så fik vi begge to en lille omgang hot stone massage. Min datter hyggede sig med lidt legetøj og klimpede på harpen, mens jeg fik massage og da det var hendes tur, var hun nærmest ikke til at lokke ned af briksen igen bagefter. Hot stone massage var lækkert! 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: GoMonkey klatrepark i Søborg

Luksus for mor og barn
Der er dog ingen tvivl om, at det var hende, der fik mest ud af massage-delen af oplevelsen - for det er nok de færreste fem-årige, der har tålmodighed til at underholde sig selv, mens mor får fem kvarters massage. Det var da også helt fint, for jeg får alligevel af og til massage i fred og ro og havde længe tænkt, at jeg ville prøve at finde en, der tilbød børnemassage og introducere hende til den luksus. Og hun nød tilsyneladende oplevelsen i fulde drag. En del af vores efterfølgende sommerferie ved en jysk strand gik i hvert fald med at finde gode "massage-sten", så vi også kunne give hinanden massage derhjemme.

Amélia, som er uddannet jordemoder, skriver på sin hjemmeside:
"Jeg har altid haft stor interesse for forløbet før og efter fødslen. Mit fokus er at styrke kvinden og manden til deres nye roller som forældre og til livet med det lille nye individ. At skabe en blid overgang fra livmoder til den ydre verden er en vigtig del af omsorgen og mødet med spædbarnet."

Og det er da også netop det hun tilbyder i sit familiespa, hvor hun fx har "Velkommen til verden"-baderitualer og efterfødselsmassage, hvor "rådgivning omkring fødselsoplevelsen, amning, søvnrytme og den nye rolle som forældre indgår som en naturlig del af behandlingen." Tal om at slå to fluer med et smæk - jeg ville næsten ønske, at jeg var gravid igen!

Læs mere om priser og de andre tilbud som fx ansigtsbehandlinger, som Dea Náttúra Familiespa tilbyder her.

Dea Náttúra Familiespa
Westend 18, 1661 København V
Deanattura.dk
OBS! Medlemmer af Børn i byen klubben får 15% rabat på alle forløb hos Dea Náttúra.