Køl ungerne ned med et besøg i et af byens udendørs soppebassiner. Vi guider jer til de børnevenlige bassiner, I kan besøge på de varme sommerdage i Kbh.

SoppesøerSoppesøer på de bemandede legepladser

En stor del af København Kommunes bemandede legepladser har gratis soppebassiner, og de er en populær fornøjelse hos både små og lidt større børn. De fleste soppesøer er åbne fra uge 25-34 - I kan se hvilke ugedage, de forskellige soppesøer er åbne her.

Bemærk, at soppesøerne lukker ved vedvarende regn, voldsomt vejr eller urenheder i vandet. OBS: Fredag, lørdag og søndag i uge 26 er ALLE soppesøer lukket pga. tour de France-start.

I finder soppebassiner på følgende legepladser: Naturlegepladsen i Valbyparken, Hulgårds Plads, Bredegrund, Nørrebroparken, Skydebanen og Remiseparken

Soppesøerne er åbne fra cirka kl. 10 – og proppen trækkes op cirka en time før legepladserne lukker.

Følg også med på De Bemandede Legepladsers Facebook-side.

Fiskertorvet havnebadHavnebadet, Islands Brygge, Fisketorvet og Sluseholmen

Havnebadet på Islands Brygge er også for de små, da de kan soppe i børnebassinet, der kun er 30 cm dybt. Der kan dog blive pladsmangel i højsæsonen, da Havnebadet er populært hos københavnere i alle aldre. Havnebadet ved Fisketorvet er til de lidt større børn, da det laveste bassin er 70 cm dybt. Lagunen i Havnebadet ved Sluseholmen er tumleplads for svømmere, børn og barnlige sjæle. Børnebassinet er op til 30 cm dybt. Havnebadene holder åbent fra fra 1. juni til 31. august. Der er gratis adgang til alle havnebadene.

Bellahøj friluftsbadBellahøj friluftsbad, Brønshøj

Bellahøj Friluftsbad kan du nyde udsigten over Københavns tage, mens du plasker rundt i de to 25-meter-bassiner på henholdsvis 70 og 90 cm. Bellahøj byder også på et legeområde med vandrutsjebane og et kuperet græsklædt terræn, hvor hele familien kan hygge sig i solen. Der er åbent fra 1. juni til 31. august, husk at købe billet her.

Bavnehøj Friluftsbad, Sydhavnen

Midt i mellem Sydhavnens ensformige boligblokke finder du Bavnehøj Friluftsbad, en oase hvor ungerne kan plaske rundt i legebassinet med varierende dybder. Derudover byder Bavnehøj også på et svømmebassin, græsareal med legeredskaber og en volleybane. Der er åbent fra 1. juni til 31. august, og gratis adgang.

Bonus-tip!

Langeland Plads på Frederiksberg kan I besøge den hyggelige legeplads med tilhørende soppebassin, der er fyldt hele sommeren. 

 

Fotos: 1: Københavns Kommune 3: Børn i byen 4: Bellahøj Friluftsbad pressefoto 5: Bavnehøj Friluftsbad pressefoto