De flotte lyserøde kirsebærtræer, som hvert år tiltrækker hundredevis af tilskuere, springer i øjeblikket ud og melder forårets ankomst. Vi har fundet 5 lyserøde spots i byen - tjek dem ud her.

Kirsebærtræer kbh1. Bispebjerg Kirkegård

En af de allermest populære destinationer for Københavnerne, når der skal beundres kirsebærtræer, er Bispebjerg Kirkegård i Nordvest. Her findes en hel allé af lyserøde træer, som danner en passage for de mange besøgende. 

2. Langelinje Park

Langelinje Park på Østerbro er der fyldt med kirsebærtræer, som danner et lyserødt loft af blomster, når vi rammer foråret. Her kan man med fordel slå sig ned på et tæppe og ligge og betragte træerne. 

3. Sønder Boulevard

På skønne Sønder Boulevard er der også rig mulighed for at få et glimt af de populære, lyserøde træer. Boulevarden er nemlig udstyret med en stribe af kirsebærtræer, som kan nydes fra den solrige plads.

LÆS OGSÅ: Forårets gratis børneoplevelser

4. Assistens Kirkegård

Assistens Kirkegård er et tilløbsstykke for mange, både turister og københavnere, når den første forårssol melder sin ankomst. Her kan nogle af de berømte danskeres grave findes, bl.a. H.C. Andersens. Der er desuden masser af grønne områder, som man kan slænge sig på - flere med kirsebærtræer.

5. Kongens Have

I hjertet af København, findes Kongens Have. Også her er der adskilllige kirsebærtræer som kan nydes fra et tæppe, eventuelt i selskab med en picnickurv.

Sakura

Hvornår springer kirsebærtræerne ud?

Som regel springer kirsebærtræerne ud i starten af april her i Danmark. Det afhænger dog af vejret - jo mildere det er, jo tidligere springer blomsterne ud.

Kommer der kirsebær på kirsebærtræerne?

De flotte lyserøde japanske kirsebærtræer bærer sjældent frugt, da langt de fleste sorter er forædlede. 

 

LÆS OGSÅ: De 5 hemmelige is-oplevelser

ispinde
Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos: Romeika Cortez