Hvis ikke man er så heldig at have en familiedåbskjole på loftet, hvor finder man så egentlig kjolen til dåbsbarnet? Her kommer 5 dåbskjoleudbydere, som har de fineste traditionelle og utraditionelle dåbskjoler, så der er lidt til enhver smag.

LILLY

LILLY, som også forhandler konfirmations- og brudekjoler, sælger fine barnedåbskjoler i creme eller hvid, af broderi-anglaise, satin, blonde eller tyl, til både babydrenge og –piger. Vælg imellem en neutral hvid som passer til til begge køn, eller en creme med enten en blå eller lyserød sløjfe om livet. Samtlige kjoler er med matchende kyser til og koster fra 699 til 1095 kr. Ud over dåbskjoler, forhandler Lily også babysko, satinbånd, strømpebukser og - hvis du ikke synes at sønnike skal have kjole på – drengesæt.  

Oli Prik

Hos Oli Prik, som er et dansk børnetøjsmærke specialiseret i dåb, finder man alt hvad hjertet begærer inden for dåbstøj og tilbehør. Oli Prik, som før i tiden havde en fysisk butik i København, sælger i dag kun gennem webshoppen. Her finder du til gengæld de fineste dåbskjoler med broderier, søde modeller med elementer af strik, dåbskjoler med tyl og helt enkle og simple designs. Uanset om man planlægger en moderne eller klassisk dåb, så finder man det man skal bruge, hos Oli Prik. Tjek også webshoppens store udvalg af sko, kyser og hårbånd - alt sammen til fornuftige priser.

Babysam

Babysam, som har butikker på Amager, Østerbro og i Valby, har et fint lille udvalg af dåbshatte, dåbssløjfer i forskellige farver og dåbskjoler med broderi til både piger og drenge fra mærket Jocko. Samtlige kjoler har lange ærmer og fås i creme og hvid. Vælg mellem tyl, broderi-angleise, almindelig broderi eller hjertebroderi. Priserne løber fra 399,95 kr. til 499,95 kr.


LÆS OGSÅ: Fars overlevelsesguide til barnevognsturen

Prinsesseskabet.dk

Hos Prinsesseskabet, finder du alt inden for festtøj til de mindste. Søde små jakkesæt og habitter, smokings og festkjoler, og selvfølgelig dåbstøj til både drenge og piger. Ud over de traditionelle hvide kjoler, tilbyder Prinsesseskabet.dk de fineste små hvide buksesæt til drenge og små balkjoler i forskellige farver til piger. Priserne varierer, men tøjet er generelt billigt, og fås helt ned til 249 kr. De traditionelle dåbskjoler er lidt dyrere.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.