Med forestillingen Hvalens sang kan I glæde jer til en eventyrlig teateroplevelse i de spændende omgivelser på Den Blå Planet. Her bliver man drevet ind i en intens fortælling, hvor scenografi og omgivelser på fornemste måde understøtter rejsen ind i havets univers. 
 

En helt speciel senografi 
Træd ind i den store pukkelhvals gab og sæt jer godt til rette i bugen på en 13 meter lang kunstig pukkelhval. Det er nemlig herinde i det huleagtige rum i hvalens mave publikum sidder og forestillingen udspiller sig. Det sjove, lille teater rum medvirker til en intim og sanselig forestilling, hvor I som publikum kommer helt tæt på skuespilleren - og tæt på hvalens historie.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Gorillaen der var en gorilla

Intimt og intenst
Hvalens sang er et eventyrligt og mystisk stykke hvor sang, musik, skyggeteater og skuespil er det, der skaber fortællingen – inde i den helt specielle scenografi. 

Du bliver som publikum ikke blot revet med af fortællingen, du bliver også draget ind i fortællingen – du kan nemlig være med til at redde hvalen. 

Der er en helt særlig intensitet og intimitet i denne eventyrlige forestilling hvor skuespilleren med sin overdrevne mimik og entusiasme nedbryder høfligheds distancen, og får dig til at gå med på eventyrets præmisser og for en stund være barn eller bare barnlig. En kæmpe fornøjelse for de små, som jeg anbefaler børnefamilier at kaste sig ud i. 

Mere end blot en sød historie 

Her er en forestilling, der giver jer historien om hvaler og hvalsang, om mødet med en pige og venskab, og om plastikaffald og dets alvorlige konsekvenser.
Hvalens sang er en sød og hyggelig historie, men også en lærerig historie med et vigtigt budskab. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: The Sound of Music lever

Forestillingen gør os opmærksomme på menneskers ubetænksomhed, som gør livet farligt for havets dyr. En fin måde at lade problematikken om plastikaffald komme tættere på børnenes bevidsthed – uden at blive belærende.

Tag de små under armen og kombiner denne fine forestilling med en rundtur i det fantastiske akvarium på Den Blå Planet.

Fakta:
Hvalens sang fremføres af Teatret OM og spiller på Den Blå Planet i efterårsferien.
Tre daglige forestillinger klokken 11, 13 og 15. Tirsdag den 13. oktober er der dog kun forestilling klokken 13, mens der torsdag den 15. kun er forestilling klokken 11 og 13.