Cool-Kidz er en danskproduceret badeserie for alle os, der ikke har lyst til at proppe uønsket kemi i håret på vores børn. Ingen parabener, silikone eller kunstig parfume – kun sundt og blankt hår. Hos både store og små.

Cool-Kidz’ glade og legende udtryk efterlader ingen tvivl om sin målgruppe; børnene. Logoet med to glade tegneserie-børn appellerer straks til Børn i byens yngste test-personer, der nysgerrigt rækker ud efter shampooen fra badekarret, da den introduceres første gang. Vi har testet Cool-Kidz’ ananas-shampoo og tuttifrutti tryllecreme – begge med økologiske ingredienser – gennem en måneds tid og dommen er yderst positiv.

LÆS OGSÅ: De 5 bloggere på barsel

Cool-Kidz er en danskproduceret badeserie for alle os, der ikke har lyst til at proppe uønsket kemi i håret på vores børn. Produkterne er uden parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikone og hormonforstyrrende stoffer. Derfor er det med god samvittighed at vi hælder ananas-shampooen i håret på både redaktionsbørnene og os selv. Shampooen dufter sødt af ananas (levnedsmiddelgodkendt slikaroma) på en mild måde, der på ingen måde er kvalmende. Den føles tyk, lækker og tilpas skummende, når den masseres ind i håret. Og vigtigst af alt – så holder shampooen hvad den lover på etiketten: Den efterlader håret blankt og blødt. Både børnenes lange, glatte hår og moderens tørre krøller.

Tuttifrutti-tryllecremen er også ret perfekt. Især til børn, som vores, der hader at få redt håret. Den tryller nemlig med håret, så det bliver nemt at rede ud, samtidig med at den tilfører fugt og glans. Det er let at bruge den: Den masseres simpelthen bare ind i hårets længder efter hårvask og skal ikke skylles ud. Først er det med en vis skepsis og protest hos den femårige testperson, da tryllecremen præsenteres. Hun ”vil ikke have mere i håret”. Men da næsen stikkes i den mildt frugtduftende lille krukke og hun hører navnet, er hun frisk. For hvem vil egentlig ikke gerne prøve at få lidt tuttifrutti-tryllecreme i sit hår??

Børn i byen giver thumbs up til Cool-Kidz! Tjek hele badeserien på cool-kidz.dk – her kan du også læse mere om seriens særlige Krible krable shampoo med tea tree olie, der er kendt for sin antibakterielle og forebyggende effekt til at holde grimme krible krable dyr på afstand.

Medlemmer af Børn i byen klubben sparer 20% på alle produkter fra Cool-kidz.