Tag ungerne med ud og nyd naturen fra en hesteryg. Børn og dyr er en perfekt kombi, og de fleste børn er vilde med de vrinskende, firbenede kræ.

1. Kalvebod Fælled

Hestefolden på Kanalvej er indehavere af en lille flok heste, som ungerne kan få ponytræk på hver weekend fra kl. 12-16 (maj-september) og hver dag i hele juli måned kl. 12-16, undtagen mandag. Trækturen foregår i de skønne, grønne omgivelser på Kalvebod Fælled. Prisen er 50 kroner for en god træktur. NB! Sommetider kombineres trækturene med bål og hygge. Hold jer opdateret om arrangementer og eventuelle tidsændringer på Hestefoldens Facebook-side HER eller læs mere på deres hjemmeside HER.

2. Bondegarden i Remiseparken

På Bondegården i Remiseparken kan I opleve et mindre sortiment af Danmarks mest almindelige bondegårdsdyr. Kom og klap geder, pas kaniner eller få en rask ridetur på bondegårdens hafling Stevie eller shetlandsponyerne Filine og Kenzo. De giver som regel rideture om eftermiddagen ved en 14.30-tiden til hverdag og i weekenden er det kl. 13.30. Indimellem kan ungerne også prøve at strigle dem.

3. Frilandsmuseet

Frilandsmuseet er en sand oase med hyggelige gamle huse, udstillinger, masser af picnicspots og søde bondegårdsdyr. Når det er godt vejr, kan hele familien også tage en tur rundt i området med hestevogn. Turen koster 30 kr. per person og varer ca. 20 minutter. Hestevognen kører ca. hver halve time, og kan reserveres både til ture på Frilandsmuseet og udenfor museet - en time koster 1400 kr. Bestilling hos kusken på 6088 0133. Læs mere om hestevognskørsel på kuskens hjemmeside.

4. Dyrehaven

Tag på sightseeing i en af Danmarks smukkeste skove og kom helt tæt på dyrelivet. En tur med hestevogn i Dyrehaven er en sand klassiker og en fantastisk måde at opleve havens flora og fauna på. Ved Klampenborg Station og Bakken holder hestevognene, også kaldet "kapervogne" klar i massevis i sommerhalvåret. Priser og længde på turene varierer – så forhør jer hos den enkelte vogn.

5. Carlsberg Byen

Tag med på en hyggelig hestevognstur med familien, hvor de firbenede ambassadører vil vise jer de bedste sider af Carlsberg Byen. En tur i hestevognen varer cirka 15 minutter, og hestene vil tage dig med forbi mange af de smukke, ikoniske bygninger, der har været med til at forme Carlsberg Byen i langt over 100 år. Hestevognsturene kører løbende fra kl. 12.30 til 14.30 hver dag, og er gratis (inkluderet i entrébilletten). Læs mere HER.

Kan ungerne ikke få nok af heste? Så se her!!!
I anledning af Dansk Ride Forbunds 100 års jubilæum afholdes en række jubilæumsaktiviteter i 2017. En af disse aktiviteter er Åben Rideklub, hvor rideklubber i hele Danmark den 26. august slår dørene op for alle. Her kan man blandt andet opleve ponytræk, rundvisning, opvisninger i ridesportens discipliner, hestevognstur og ikke mindst jubilæumsstemning.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.