Tag til Tyskland og oplev et badeland spækket med forlystelser for glade vandhunde - til den halve pris af et dansk badeland. 

Slaraffenland ved Østersøen
Lige på den anden side af grænsen til Tyskland ligger et stort badeland ud til Østersøen med mange forskellige overnatningsmuligheder. Vi besøgte det første gang et par stormfulde forårsdage, hvor det var perfekt at gå i ly i det overdækkede center med vandrutsjebaner, Tysklands største vandlegeland, restauranter og caféer. Vandlandet er delt op i sektioner, så der er plads både til vovehalse og familier med helt små børn. Omklædningsfaciliteterne er ret kaotiske, men når man først er inde, fungerer stedet super med opmærksomme livreddere og mulighed for at tage sig en slapper i rolige hjørner.

Aktiviteter i massevis
Ved siden af centret er et ’jungleland’ med en mængde rigtig levende slanger, edderkopper og andet kryb. Der er desuden spejllabyrint, fodbold, basket, billard, badminton, ’klatreskov’, guldvask, trampoliner, hoppeborg for de mindste og meget mere.

Bo ved badelandet
Det er muligt at leje store og små lejligheder, bo på hotel eller i bungalows, og man kan handle ind i en lille butiksgade ved badelandet.  Der er gratis wifi i en del af lejlighederne, og ellers kan man flade ud i en fatboy i centret, hvor der er fri wifi.

Naturen som nabo
Vi besøgte stedet igen i sommer og fandt den skønneste eng med hareunger og sandstrand lige ved centret. På tysk manér er det muligt at leje badestole, og børn og voksne kan lære at surfe eller sejle katamaran. På en mindre sø kan man også prøve wakeboard og vandski.

Spar penge
Det tyske badeland hedder Weissenhäuser og er nemt at komme til med både bil og tog og bus fra Danmark. Mange fra personalet taler dansk, og hjemmesiden er også på dansk. En familie på fire fra Esbjerg havde regnet på priserne og fandt, at det tyske badeland kostede det halve af et dansk badeland.

Tjek hjemmesiden for mere info: www.weissenhaeuserstrand.de/dk/