Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børnevenlige spisested"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.     


Jensens Bøfhus
Jensen’s Bøfhus er en dansk restaurationskæde, der hvert år besøges af over 5 millioner mennesker, heraf er mere end 500.000 børn. Jensen Bøfhus har deres eget online børneunivers SMASK & CO.


Mc Donald's
McDonalds har en vision om at være den restaurantkæde, vores gæster har tillid til, og vi vil være det sted, hvor vores gæster foretrækker at komme og spise. Vores strategi for at nå det er ligetil: Vi har fokus på vores gæster og medarbejdere, vi engagerer os i lokalsamfundet og er altid åbne og i dialog med vores omverden.


Bone's
Bones er en familierestaurant for hele familien. Der er børnerum på alle restauranter og alle børnerum er forskellige, så børnene oplever noget nyt, når de er i andre byer. Der er puslepladser i alle restauranter og masser af højstole. Hos Bones er amning tilladt og flere af restauranterne har indrettet et område til netop dette, så mor og barn kan få lidt ro.


Café Sonja
Café Sonja er en lille hyggelig café på Vesterbro med fokus på god, hjemmelavet mad til rimelige penge, en dejlig kop økokaffe og en unik hyggelig stemning. Maden er enkel, lavet af gode råvarer.


Madmanifesten
Madmanifesten har god øko-cafémad, lækker latte og børn, der passer sig selv, mens man nyder førstnævnte. Højstole, børnemenu, babymos og ikke mindst et legerum for mindre børn er med til at gøre et besøg på Madmanifesten til en succes for hele familien.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børnevenlige spisested kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: