Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste oplevelse"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.        


Zoo
Zoologisk Have er en af Danmarks mest populære attraktioner med ca. 1,2 millioner besøgende om året. Her er fokus på gæsten og der er altid garanti for en succesfuld oplevelse for store og små. Zoo har åbent hver dag hele året


Eventyrteatret
Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familie underholdning.


Legoland
LEGOLAND i Billund er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.


Sommerland Sjælland
I Sommerland Sjælland finder I som småbørnsfamilie et frirum sammen, hvor der er aktivitet, men også luft og plads omkring jer. Der er ca. 70 forlystelser for store og små i den store grønne lækre park, der i den grad indbyder til leg og hygge – også på skovturstæppet.


BonBon-Land
BonBon-Land er Danmarks sjoveste og mest skøre forlystelsespark med masser af forlystelser for både børn og voksne. I BonBon-Land er der rig mulighed for en fælles oplevelser for hele familien i selskab med Henry Hundeprut, Børge Bæver og alle deres venner.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste oplevelse kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: