Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste forlystelsespark"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.          


Tivoli
I Tivoli kan de altså noget helt særligt og magisk. Dén stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.


Legoland
LEGOLAND i Billund er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.


Sommerland Sjælland
Sommerland Sjælland er en park der oser af hygge og skønne oplevelser med mere end 20.000 nyplantede blomster. Udover de smukke omgivelser er der hele sæsonen forlystelser og cirkus til børn og voksne.


BonBon-Land
BonBon-Land er Danmarks sjoveste og mest skøre forlystelsespark med masser af forlystelser for både børn og voksne. I BonBon-Land er der rig mulighed for en fælles oplevelser for hele familien i selskab med Henry Hundeprut, Børge Bæver og alle deres venner.


Djurs Sommerland
 
Djurs Sommerland er Skandinaviens største sommerland og kåret som Nordens bedste sommerland i 2014. Her kan I gå på opdagelse i otte forskellige temalande og prøve Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort Vandland og flere end 60 sjove forlystelser for hele familien.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste forlystelsespark kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: