Den danske sommer egner sig ind i mellem mere til bioture end strandture. Heldigvis har biograferne flere nye film på plakaten hen over sommeren, så I kan synke ned i sæderne til en god omgang hygge.

 


Houdini

Filmen “Houdini” handler om, hvordan Harry bliver den berømte Houdini. Året er 1886. Harry er en dreng fra landet med store drømme om at blive tryllekunstner. Vejen til berømmelse skal dog vise sig at være længere og mere kompliceret end forventet. Børn i Byens anmelder kalder “Houdini” en klassisk, spændende og stemningsfuld animationsfilm med et sejt budskab, der tager børn alvorligt som publikum - og kvitterer med 4 stjerner her.
Premiere 18. juni 


Minions

Minions, Grus gule håndlangere fra Grusomme mig-filmene, har eksisteret siden jordens begyndelse og siden da ledt efter den helt rigtige onde herre at tjene. I “Minions” er vi tilbage i 1960’ernes USA, hvor tre minions, beslutter at finde en ny ond herre på den store skurkemesse.
Grusomme mig-filmene har indspillet over en mia. dollars på verdensplan, og populariteten skyldes utvivlsomt også de gule hjælpere, der er lige så sjove, som de er grusomme. ‘Minions' fortæller den indtil nu ukendte forhistorie til de to oprindelige eventyr.
Premiere 2. juli

LÆS OGSÅ: 10 gratis sommer-oplevelser


Det store nøddekup

Animationsfilmen “Det store nøddekup” handler om egernet Vilfred, der nægter at hjælpe de andre dyr i byens park med at samle forråd til vinteren. “Det store nøddekup” er en komisk familiefilm, der tager udgangspunkt i byens dyreliv, og som handler om, at man skal dele med andre.
Premiere 9. juli


Peter Pedal: På eventyr i junglen

I 'Peter Pedal: På eventyr i junglen' bliver bedt om at deltage i en vigtig rummission, men hans nysgerrighed får ham til at pille ved alle knapperne i rumraketten, og han tvinges til at nødlande i Afrika. Peter går på opdagelse i junglen og får en masse nye dyrevenner, mens manden med den gule hat leder efter ham.
Premiere 23. juli.

LÆS OGSÅ: De 9 bedste apps for de 0-3 årige

1239482_377231149072093_1269053528_n_large
Tip: Minimaxx viser smuk og poetisk filmperle

I Cinemaxx på Fisketorvet viser Minimaxx hele juli den franske børnefilm “Ernest & Celestine”. Filmen handler om en kreativ mus, en brovtende bjørn og et umage venskab - og Børn i Byens anmelder gav “Ernest og Célestine" fem stjerner her og kaldte den smuk, poetisk - og fuld af spænding.
Minimaxx viser film hver dag kl. 10 og billetter koster 45 kr.