Vi har besøgt Nimb Bar for at opleve en traditionel High Tea - et luksuriøst arrangement fuld af sjæl og hjerte.
Børn i byen giver High Tea på Nimb Bar 5 ud af 5 stjerner: 

Foran det arabiske fantasislot nær Tivolis hovedindgang, går to påfuglehanner rundt og viser deres prangende slæb. Det føles nærmest som om de vogter for indgangen til ”slottet” og alle dets skatte. Vi lister forbi dem, op af trapperne, for at opleve, hvad der findes bag de smukke mauriske fliser, der i dag fungerer som luksushotel. Inden for dørene mødes vi af en smilende receptionist, som viser os op af endnu en trappe. Herfra træder vi ind i Nimb Bar, der mest af alt ligner en overdådig balsal. Vi er dog hverken kommet for at danse eller drikke cocktails. Vi er taget op på toppen af den over hundrede år gamle bygning for at opleve en traditionel High Tea. Et arrangement, der ikke kun er forbeholdt hotellets gæster, men er åbent for alle med lyst til te, kage og eksklusive omgivelser.

LÆS OGSÅ: De 5 treats til mor

High tea og clotted cream
Vi sætter os i en blød sofa tæt på rummets smukke pejs og nyder roen, der står i skarp kontrast til det larmende Tivoli og byens konstante summen. Her bestiller vi ”Den Klassiske” og ”Den søde”. Der hører naturligvis te til, og tjeneren fortæller, at vi kan prøve alle de smagsvarianter, vi har lyst til. Vi bydes også på hjemmelavet lemonade, der smager skønt og friskt. 

En lille kurv med chokolade scones og knækbrød, samt et overdådigt fad med citrongule macarons, chokoladetoppe og rabarberkompot bringes ind til bordet. Til de varme scones hører lemon curd, marmelade, chokoladecreme og clotted cream. Alt er sirligt anrettet og i perfekte størrelser for små fingre. Børnene nyder de søde sager, og vi voksne prøver de lækre sandwiches og grøntsagsstænger med urtecreme. Der er også frisk frugt, som er dejligt at runde af med, når man jo nok alligevel får spist lidt for meget af det søde – det er bare så svært at stoppe, når alt smager helt skønt!

Højt til loftet på alle måder
Vi ser ikke andre børnefamilier i de smukke lokaler, men vi føler os meget velkomne. Tjeneren fortæller, at High Tea primært er en feminin oplevelse, men at han gerne så flere børn på stedet. Han pjatter længe med mine børn og man mærker, at han oprigtigt synes det er hyggeligt at have nogle at dele sine røverhistorier med. 

Det er altid dejligt med steder, der ikke blot byder på luksuriøse madoplevelser, men også har sjæl og hjerte. High Tea på Nimb rummer det hele, og det kan varmt anbefales at nyde et par timer med sin familie i de smukke lokaler på toppen af Tivoli. 

Info:
Nimb.dk
Åbent mandag til lørdag fra kl. 13.00-16.00
Man skal betale entré til Tivoli, hvis man vil bruge indgangen i den gamle have, men det er også muligt, at benytte sig af indgangen på Bernstorffsgade, overfor Hovedbanegården.

Nimb blev i 1909 opført som et arabisk fantasislot af Tivolis husarkitekt og direktør Knud Arne-Petersen. Siden har etablissementer undergået mange forvandlinger, både indvendigt og udvendigt.