
De er gode. Sådan rigtig gode. Sprød dej, hindbærfyldt hindbærmarmelade, sød glasur og syrlige frysetørret hindbær. Helt perfekt kombination. Det kan kun anbefales at bage de her helt traditionelle - og meget nemme - hindbærsnitter med glasur.
LÆS OGSÅ: Opskrift: Banan-ispinde
10 store hindbærsnitter
Det skal du bruge:
375g hvedemel
250g smør
120g flormelis
1 knivspids salt
1 knivspids vaniljepulver
2 æggeblommer
2 spsk. vand
200g hindbærmarmelade – find opskrift på hjemmelavet hindbærmarmelade her.
Glasur med hindbærsaft eller rød frugtfarve
Frysetørret hindbær eller krymmel til pynt
LÆS OGSÅ: Opskrift: Byens bedste pandekager
Sådan gør du:
Ingredienserne blandes sammen og æltes godt sammen. Lad dejen hvile ca. 30 minutter i køleskabet. Del dejen i to lige store portioner og rul hver portion ud til en firkantet plade på ca. 3 mm i tykkelsen. Sørg for at pladerne er nogenlunde lige store og samme form, da de skal ligges ovenpå hinanden efter bagningen. Bag pladerne på 200c i ca. 10 minutter. Når pladerne er helt afkølet smøres den ene med hindbærmarmelade. Den anden plade kommes ovenpå. Rør glasur sammen og kom evt. lidt saft fra hindbærmarmeladen eller lidt rød frugtfarve i for en fin lyserød glasur. Drys med frysetørrede hindbær eller krymmel oven på den våde glasur. Lad glasuren tørre og skær efterfølgende hindbærsnitterne ud i ca. 6 cm brede stykker.