Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig, når sæsonens børneløb skydes i gang - snør løbeskoene og kom afsted!

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Thomas Heie Nielsen (@thomasheienielsen) den

The Color Run

Hvor og hvornår? Afholdes flere steder i landet - bl.a. i Valbyparken / 4. maj
The Color Run er verdens sjoveste løb med to enkle regler: I skal komme i hvidt tøj. Og der må ikke være noget som helst, der er hvidt på jer, når I er kommet igennem de 5 km, for I bombarderes med farveekspolsioner på jeres løbetur. Find billetter her.

Junglerun 

Hvor og hvornår? Afholdes flere steder i landet - bl.a. i Valbyparken / 26. maj
Junglerun er Danmarks nye familieløb. Løbet er bygget op om en 4 km lang bane med indlagte forhindringer og samarbejdsøvelser. I modsætning til de fleste andre løb, løber I sammen som et hold, bestående af en voksen og et barn. Køb billetter her.

Vitamin Well - Løb mod mobning

Hvor og hvornår? Amager Strandpark / 11. maj
Til Vitamin Well-løbet løber I mod mobning og for at øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige og sociale fællesskaber. I kan løbe 5- eller 10 km - alt overskud går ubegrænset til MH24 - Mikkel mod mobning. Tilmeld jer lige her

PjerrotLøbet på Bakken

Hvor og hvornår? Bakken / 16. juni
PjerrotLøbet handler ikke om at komme først i mål - det handler om at have en hyggelig dag med familien. Løbet er primært for børn under 14 år, men forældre og bedsteforældre må selvfølgelig gerne løbe med gratis. Der er 3 forskellige løberuter: 1 km, 3 km og 5 km, og det koster 50 kr. for et startnummer.

LÆS OGSÅ: De 5 børnevenlige brunch-steder

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Fri for Mobberi (@friformobberi) den

Fri for mobberi Børnestafetten

Hvor og hvornår? Fælledparken / 22. juni
Løb mod mobning! Til Fri for Mobberi Børnestafetten løber alle børn 1 kilometer – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn. Underholdningen og aktiviteterne er primært for børn op til 9 år, men børn og søskende op til 13 år kan løbe med. Køb billetter her.

Klovneløb

Hvor og hvornår? Afholdes over hele landet - bl.a. i Valby / 16. juni
Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. I maj og juni vil lokale arrangører i hele landet være værter for Klovneløb, der samler glade børnefamilier. Det handler ikke om at være hurtigst – det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte de Danske Hospitalsklovne. Køb billet her.

ECCO Walkathon

Hvor og hvornår? Kastellet / 8. september
ECCO Walkathon afholdes for 20. år i træk og samler penge ind til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne. Det er for hele familien og børnefamilier kan f.eks. deltage i Familieruten. ECCO donerer kr. 7,50 pr. kilometer, som hver deltager går ved ECCO Walkathon. Køb billetter her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Børneulykkesfonden (@borneulykkesfonden) den

Centimeter Maraton

Hvor og hvornår? Afholdes over hele landet - bl.a. i Tivoli / 17.-18. august
Gi' ungerne en sjov oplevelse med sved på panden til Centimeter Maraton, hvor dit barn kan gennemføre sit første maratonløb. Alle børn (2-10 år) der kommer over målstregen, de får en løbepose og et diplom med hjem. Løbet afholdes med Børneulykkesfonden og Rasmus Klump. Tilmeld jer her.

Zombieløbet 

Hvor og hvornår?  Vallensbæk Mose / 22. september
Zombieløbet er et oplevelsesløb, hvor I skal løbe igennem terræn, mens I bliver jagtet af skræmmende og blodtørstige zombier! Løbet tilbyder en unik og uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne - bemærk dog, at børn under 12 år skal være ifølge med en ansvarlig voksen, for det kan være lidt skræmmende for de mindste. Find billetter lige her.

 

Billeder: 1) Color Run -  Instagram 2) Vitamin Well, Løb mod mobning 3) Fri for mobberi - Instagram  4) Centimeter Maraton - Instagram

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.