Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig, når sæsonens børneløb skydes i gang i og omkring København. Snør løbeskoene og kom afsted, vi guider jer lige her.

Royal RunRoyal Run
Tid og sted: 6. juni i København/Frederiksberg
Pris: 170-330 kr.
Siden 2018 har Royal Run tilbudt danske familier en helt unik oplevelse, nemlig at løbe med kongefamilien! 2022 bliver ingen undtagelse og kronprinsen deltager traditionen tro i folkefesten i Hovedstaden den 6. juni. Det er muligt at løbe/gå one mile, 5 km eller 10 km. Husk at Royal Run også afholdes i andre danske værtsbyer, tjek dem ud her.

Junglerun
Tid og sted: 22. maj i Valbyparken
Pris: 295 kr.
Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Ruten er ca. 4 km lang med 15 indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser, som udfordrer børnenes motorik. Billetprisen er for et hold, og dækker medalje, gymnastikrygsæk og t-shirt til barnet samt overraskelser.

The Color Run
Tid og sted: 28. maj i Valbyparken
Pris: Fra 159 kr.
I The Color Run gælder det ikke om at løbe på tid, men om at blive dækket fra top til tå af smukke farver for hver kilometer, du løber. Der er kun 2 regler: 1. Du skal have hvidt tøj på ved startlinjen 2. Ved mållinjen skal du være indsmurt i alle regnbuens farver.

Centimeter Maraton
Tid og sted: 4.-6. juni i Tivoli
Pris: Fra 125 kr.
Den 4. juni går det løs til Centimeter Maraton i anledning af Rasmus Klump Festival i Tivoli. Når børnene har gennemført løbet, er der guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle. Der er også vand og snacks til de seje maratonløbere, show med Rasmus Klump og hans venner på scenen, meet and greet mm. Indgang til Tivoli ikke indgår i billetten. Husk: I kan også deltage i Centimeter Maraton i Gentofte den 11. juni, se mere her. 

Legehelteløbet på Bakken
Tid og sted: 2. juli på Bakken og i Dyrehaven
Pris: 110 kr.
Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, uanset om man løber, hinker, går eller ruller. Det handler nemlig ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig løbe for en god sag: de indlagte børn i Danmark.

Klovneløb
Tid og sted: Danske byer henover foråret og sommeren
Pris: 70 kr.
Klovneløb arrangeres af Danske Hospitalsklovne, og finder sted i en lang række danske byer henover foråret og sommeren. Til alle Klovneløb vil der være én rute på mellem 1 og 3 km, som er tilgængelig for alle. Så hvis I vil have en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål, er Klovneløb måske noget for jer. I kan finde en by nær jer her, hvor I kan deltage i løbet.

Fotos: 1) Royal Run af Matthew James