Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig, når sæsonens børneløb skydes i gang - snør løbeskoene og kom afsted!

Nørrebroløbet

Hvor og hvornår? 16. juni på Blågårds Plads
Nørrebroløbet er et motionsløb på 5 km, hvor alle, der har lyst til at støtte op om Nørrebro og deltage i en aktiv og hyggelig dag med venner og familie, kan være med. Man bestemmer selv, om man vil løbe eller gå. Løbet starter kl. 11.

Royal Run

Hvor og hvornår? København / 10. juni
Løb med, når Kronprins Frederik løber 10 km i Hovedstaden 2. pinsedag. Royal Run er for alle – uanset alder og kondital. Man kan vælge mellem distancerne One mile (1,6 km) og 10 km, så der er både noget for store og små.

PjerrotLøbet på Bakken

Hvor og hvornår? Bakken / 16. juni
PjerrotLøbet handler ikke om at komme først i mål - det handler om at have en hyggelig dag med familien. Løbet er primært for børn under 14 år, men forældre og bedsteforældre må selvfølgelig gerne løbe med gratis. Der er 3 forskellige løberuter: 1 km, 3 km og 5 km, og det koster 50 kr. for et startnummer.

LÆS OGSÅ: De 5 børnevenlige brunch-steder

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Fri for Mobberi (@friformobberi) den

Fri for mobberi Børnestafetten

Hvor og hvornår? Fælledparken / 22. juni
Løb mod mobning! Til Fri for Mobberi Børnestafetten løber alle børn 1 kilometer – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn. Underholdningen og aktiviteterne er primært for børn op til 9 år, men børn og søskende op til 13 år kan løbe med. Køb billetter her.

Klovneløb

Hvor og hvornår? Afholdes over hele landet - bl.a. i Valby / 16. juni
Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. I maj og juni vil lokale arrangører i hele landet være værter for Klovneløb, der samler glade børnefamilier. Det handler ikke om at være hurtigst – det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte de Danske Hospitalsklovne. Køb billet her.

Legehelteløb

Hvor og hvornår? Øregårdsparken / 22. juni & Bakken / 11. august
Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, uanset om man løber, hinker, går eller ruller. Alle superhelte udstyres selvfølgelig med løbsnummer, heltekappe og maske, så man ligner en rigtig superhelt. Det koster 90 kr. at deltage i løbet, og ved deltagelse støtter man Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Gung-Ho!

Hvor og hvornår? Valbyparken / 29. juni
Gung-Ho er et oppusteligt forhindringsløb og fun run for alle. Glæd jer til en 5 km lang løbefest, der hverken handler om tid eller kondition. Det handler blot om at have en fest og udfordre sig selv og sine venner på den bedst mulige måde.

ECCO Walkathon

Hvor og hvornår? Kastellet / 8. september
ECCO Walkathon afholdes for 20. år i træk og samler penge ind til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne. Det er for hele familien og børnefamilier kan f.eks. deltage i Familieruten. ECCO donerer kr. 7,50 pr. kilometer, som hver deltager går ved ECCO Walkathon. Køb billetter her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Børneulykkesfonden (@borneulykkesfonden) den

Centimeter Maraton

Hvor og hvornår? Afholdes over hele landet - bl.a. i Tivoli / 17.-18. august
Gi' ungerne en sjov oplevelse med sved på panden til Centimeter Maraton, hvor dit barn kan gennemføre sit første maratonløb. Alle børn (2-10 år) der kommer over målstregen, de får en løbepose og et diplom med hjem. Løbet afholdes med Børneulykkesfonden og Rasmus Klump. Tilmeld jer her.

Zombieløbet 

Hvor og hvornår?  Vallensbæk Mose / 22. september
Zombieløbet er et oplevelsesløb, hvor I skal løbe igennem terræn, mens I bliver jagtet af skræmmende og blodtørstige zombier! Løbet tilbyder en unik og uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne - bemærk dog, at børn under 12 år skal være ifølge med en ansvarlig voksen, for det kan være lidt skræmmende for de mindste. Find billetter lige her.

 

Billeder: 1) Color Run 2) Vitamin Well, Løb mod mobning 3) Fri for mobberi - Instagram  4) Centimeter Maraton - Instagram

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.