Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig med et af sæsonens sjove børneløb. Vi har fundet en række forskellige, underholdende løb, som foregår i København og omegn. De kommer her.

MadmMadmodsløbet 2018

Madmodsløbet er et sjovt madløb for børn i alderen 4-13 år, som løber af stablen den 1. september på Islands Brygge. Løbet udvider ungernes madhorisont og lader dem smage på ting, som normalt ikke lander på middagsbordet derhjemme. Ruten er 1,5 km lang, og undervejs skal børnene smage sig gennem seks spiselige poster, som på hver deres måde udfordrer børnenes sanser og smagsløg. Årets værter er Kristian Gintberg og Sofie Østergaard, som ungerne kender fra Ramasjang og Cirkus Summarum. Det koster 150 kr. at deltage i løbet.

ECCO WALKATHON KØBENHAVN

ECCO WALKATHON løber af stablen søndag den 9. september på Kastellet i København. Løbet samler penge ind til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne - og er for hele familien. Børnefamilier kan f.eks. deltage i Familieruten, hvor Sebastian Klein har udvalgt 6 af verdens farligste dyr, som du og din familie lærer en masse om i løbet af den 6 km. lange rute.

Stafet for livetStafet for Livet Nørrebro

Den 8.-9. september afholdes Stafet for Livet på Nørrebro. Stafetten løber af stablen i Nørrebroparken, og er for både store og små. Stafet For Livet er et 24-timers løb med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Formålet er at sætte fokus på kræftsagen, fejre livet, mindes dem, man har mistet og give håb til dem, der endnu kæmper. Det koster 100 kr. pr. holddeltager, 50 kr. for børn under 18 år.

 

zombieløbZombieløbet

Tør I deltage i Zombieløbet 2018!? Zombieløbet er et oplevelsesløb, hvor man skal løbe igennem terræn, mens man bliver jagtet af skræmmende og blodtørstige zombier! Løbet tilbyder en unik og uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne - bemærk dog, at børn under 12 år skal være ifølge med en ansvarlig voksen, for det kan være lidt skræmmende for de mindste. Løbet holdes i Vallensbæk Mose søndag den 23. september 2018 kl. 11-18.

 

 

Billeder: 1) Esrum Sø Rundt 2) Madmodsløbet 3) Stafet for livet 4) Zombieløbet af Eventshoot.dk

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.