Er motion på listen over nytårsforsætter? Så tag ungerne med ud og dyrk sjov motion for hele familien. Vi guider dig til nogle af de bedste familieaktiviteter.

Stå på skøjter

Ungerne vil elske en rask skøjtetur på en af Københavns lækre skøjtebaner. De har alle åbent netop nu, og med mulighed for både at medbringe og for at leje skøjter til en overkommelig pris. 

Tag ud at klatre

I kan også tage ud at klatre. Hos ”Blocks & Walls ” - Københavns Klatrecenter på Refshaleøen, er der hold for både børn og voksne, samt kombinerede forældre-barn-hold. Er I interesserede i at prøve det af, kan I indledningsvis komme på et familiehold, som er et introhold i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor instruktørerne sørger for sikkerheden. Der er ingen minimumsalder, men børnene skal kunne være i børneselen, som erfaringsmæssigt passer fra ca. 4 år. Det er et krav at barnet efter et par introhold bliver meldt ind i klubben, og at mor/far tager et sikringskursus så de kan hjælpe med sikkerheden.

Gå en god lang tur

Tag en rask gåtur rundt om søerne, i Fælledparken, i Frederiksberg Have (hvor der kan ses ind til elefanterne i Zoo) eller et andet hyggeligt sted. Når nu der ikke er noget sne at boltre sig i, kan der hoppes i vandpytter. Når sneen engang falder, kan der naturligvis medbringes kælk. Prøv fx Amager Fælled for har nogle af byens bedste kælkebakker.

Tag i legeland

Her i vinterkulden kan det også være tiltrængt med lidt indendørs leg og hygge. Tag i et af byens fede legelande – der er også plads til at mor og far kan være med.
 Dinoland i Ishøj er et af de mere populære, med alverdens legeredskaber. Der forefindes også en café de fleste af stederne, hvis mor og far skulle have brug for en pause og en kop kaffe.

Tag i svømmehallen

Svømmehallen er også en populær destination i vinterhalvåret. Tag f.eks. i DGI-byen (du sparer 20% på entréen som Børn i byen-medlem), som byder på en stor vandlegeplads med aktiviteter for børnene, og baner for forældrene. Her kan der sagtens fyres et par timer af.  Der kan også tilmeldes babysvømning, for jer med småbørn. Vi guider til de 5 bedste svømmehaller her.

cykeltur

Tag på cykeltur

Udnyt f.eks. en søndag til at tage en familieudflugt på den tohjulede. Der findes masser af gode ruter i København, med masser af gode sights og aktiviteter for ungerne. Hvad end de selv mestrer cyklen, eller bliver smidt i ladet, vil de f.eks. nyde en god cykeltur rundt til byens legepladser, men husk godt med tøj! 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.