Kulturnat 2014 den 10. oktober byder på uanede muligheder for jer og ungerne. Vi har plukket lidt børnevenligt ud fra nattens imponerende program. 

Computerspil og billedsjov Post &Tele Museum

Besøg Post & Tele Museum på Kulturnatten, hvor både børn og voksne i alle aldre er velkomne. Træd fx ind i historien fotostudiet og "snap" et billede, tegn dit eget "frimærke", trut så højt du kan i posthornet eller spil retro-computerspil fra dengang far og mor var unge.

Skattejagt på Glyptoteket

Oplev kunstens forunderlige farver på gratis omvisninger i Glyptotekets samlinger og vær med  i skattejagten, der forgår i hele huset – her skal løses gåder og opgaver. 

Indenfor på Rigshospitalet

Rigshospitalet inviterer indenfor på Kulturnatten - få en masse spændende oplevelser, fx. mulighed for at lægge drop, stikke og sy med nåle - naturligvis på (næsten levende) fantomer, besæg de underjordiske gange og meget mere.

Bag kulisserne på Skønheden og Udyret

Kom bag kulisserne på Disney-klassikeren Skønheden og Udyret (Beauty and the Beast). Der vil være åbent til bl.a. prøvesal og scenekældre og mulighed for at se de overdådige kostumer og dekorationer fra Det Ny Teaters ekstravagante opsætning. 

Klatreskoven by night

Klatreskoven åbner ekstraordinært to af deres baner om aftenen til Kulturnatten. Kravl til tops i træerne om aftenen, det bliver sjovt! 

Teleskop-kig og robotkørsel på Planetariet

Har du nogensinde set en planet gennem et teleskop? Foran Tycho Brahe Planetarium kan du, se nogle af solsystemets planeter gennem teleskoper. Der er også mulighed for at styre en vaskeægte robot.

Snobrød i regnbuens farver på Designmuseet

Få varmen ved bålet - dekorer din egen snobrødspind og lav snobrød i mange forskellige varianter over bål i Design-museets forgård.

Pimp din cykel med Jeppe fra Lille Nørd

Cyklistforbundet inviterer til krea-cykelværksted. Pimp og pynt din cykel, lav din egen seje nummerplade til cyklen og mød Jeppe fra "Lille Nørd".

Magi i Botanisk Have

Traditionen tro, kan I til Kulturnatten opleve Botanisk Haves magi efter mørkets frembrud. Lad fakkelstierne lede jer gennem den gamle have og oplev lyd- og lysinstallationer i havens hemmelige rum og gemte plantehuler.

Omvisning på DR

Kom indenfor på DR. Oplev Koncerthuset, special effects og mød DR's populære værter. Se studier, sendevogne, rekvisitlagre og meget mere.

Se hele programmet for Kulturnatten HER.