Æggemuffins med bacon og grøntsager en en lækker og lettilberedelig snack til madpakken eller picnickurven.
Hvad end I tager den med på farten og nyder i solen når I er på tur, eller spiser den som morgenmad, vil den helt sikkert være populær hos ungerne.

 

Klar på: 40 Minutter

Ingredienser

  • Æg - 15 stk
  • Bacon - 1 pk
  • Spinat - 3 håndfulde, hakket
  • Forårsløg - 3 stk
  • Tomater - 3 stk
  • Champignon - 1 lille bk
  • Peberfrugt - 2 stk
  • Salt og peber - Efter smag

 

Instruktioner

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Skær baconen i tern og steg den sprød på panden.

3. Skær alle grøntsagerne i tern, undtagen tomaterne.

4. Tag baconen af panden og steg grøntsagerne let i baconfedtet.

5. Bland æggene i en skål med salt og peber.

6. Kom muffinsformene på en bageplade med bagepapir.

7. Fordel først grøntsager, og derefter bacon i formene.

8. Hæld æggeblandingen over fyldet og slut af med at lægge en tomatskive på toppen.

9. Bag i ovnen i ca. 15 min.

Bon appetit!

Opskrift af Caroline Christensen.