Sommerferien nærmer sig. Børn i byen har pakket en skøn rejsekuffert til ungerne med mange timers underholdning.

Hvornår er vi der?! Ungerne er utålmodige og spændte. Forude venter årets sommerferie, og for familiens yngste,kan rejsetiden kan føles lang uanset om den foregår i bil, bus, tog eller fly. Med ganske lidt forberedelse kan du få ro på bagsædet og give underne deres egen rejsekuffert fuld af dejlige ferieminder.

Snacks

Uden mad og drikke duer helten ikke! Sørg for rigelig med væske og små snacks til turen. Kitchen4Kids forhandler både drikkedunke, madkasser og små æsker til snacks, og klubmedlemmer sparer 15%. Drikkedunken og madkassen kan også bruges ved poolen og på stranden. 

Legetøj

Små poser med Lego eller Playmobil er fantastiske på farten. De små stykker legetøj kan gemmes i kufferten, når de ikke er i brug, og tages frem når der skal leges. Hos Playmobilbutikken.dk finder du masser af fine sager til rejsekufferten og klubmedlemmer sparer 10%

Nye film og spil

Husk at fylde tablets og iPods med nye spil, lydbøger og film. Vælg også læringsspil der kan udfordre og spil dem sammen med børnene. Læs Børn i byens guide De 6 danske læringsappsDe 5 apps med børnesange og De 5 gratis børneapps.

LÆS OGSÅ: Opskrift: Bananispinde

Krea-hygge

Køb nye farveblyanter og malebøger, som børnene kan hygge sig med undervejs. En børnesudoku, en let krydsord eller andre opgavebøger skaber også stor glæde – især hvis I sammen kan løse opgaverne. Hos Lirum Larum Leg finder du masser af fint tegneudstyr, og klubmedlemmer får 10% rabat.

Gode bøger

Et par nye bøger til sommerferielæsningen er altid et hit. Undervejs kan barnet selv sidde og kigge i bogen, og der kan blive læs lidt høj i flyet eller bilen. Når I er fremme kan bogen nydes i skyggen under parasollen. Læs Børn i byens guide til sommerferielæsning. Klubmedlemmer får 15% rabat på Hr. Mand og Lille Frøken bøgerne.

Find en billig kuffert

Kufferten på billedet er fra Søstrene Grene, men du kan med fordel bruge en skotøjsæske eller en gammel børnekuffert fra et loppemarked.

LÆS OGSÅ: 10 ideer: Sommer i København

Tip!

Fyld ikke kufferten med alle de fine sager på én gang. Hav i stedet de små overraskelser med og giv dem, når der er brug for lidt ny underholdning.

Tip!

Husk at få ungerne til at fylde kufferten med deres egne ferieminder: smukke sten og muslinger, et fint postkort, en togbillet, pressede blomster og lign.