Hvordan mon Signe Lindkvist bruger byen med sin pige? Her guider hun til gratis teater, børnevenlige spisesteder, vandcykler og krabbefangeri!

HVAD HAR DU SIDST LAVET MED DIT BARN I BYEN?

- Noget af det bedste jeg ved er at holde skovtur på et af de dejlige rolige steder i København. I går aftes spiste vi rester på et vattæppe foran Operaen, mens vi forsøgte at fange krabber med en pølse på en snor. Vi fangede kun een.

ET "HEMMELIGT" BØRNEKULTUR-TIP? 

- Det er ikke hemmligt men vandcyklerne ved Dronning Louises Bro er altid et hit - specielt de store med ponton foran. Der kan man  ligge og spille, Uno mens man skvulper gennem søerne. Ellers er det gratis teater om sommeren i Kongens Have - ligesom jeg håber mange til sommer kommer og ser vores lille, gratis forestilling i Skydebanehaven.

LÆS OGSÅ: Månedens Familie: Anna David

HVAD LAVER I, NÅr I SKAL SLAPPE HELT AF?

- Når det er vinter, er det film i sengen. Om sommeren er det at slendre dovent igennem byen i klip klappere.

EN BØRNEVENLIG CAFE/RESTAURANT?

- Desværre syntes jeg at gode børneresturanter er en mangelvare i København. Hvilke til stadighed undrer mig. Det Arabiske Madhus på Blågårsgade eller Grøften i Tivoli - synes jeg er de steder, hvor de tager bedst i mod børn og rent faktisk gør noget særligt for dem.

EN SÆRLIGT GOD LEGEPLADS?

Vandlegepladsen i Fælledparken er altid et kæmpehit. Ellers er vi glade for Skatepladsen på Nansensgade - og min yndlings er Skydebanehaven, fordi jeg syntes, den er den smukkeste i københavn.

LÆS OGSÅ: Månedens Familie: Sneglcille (blogger)

FORTÆL OM EN REJSE, DER FUNGEREDE GODT MED BØRN?

- Sidste år havde vi lejet en villa på Ibiza med swimmingpool, den fungerede lige godt for moren og barnet. Jeg kunne lave lækkert mad og hun kunne bade hele dagen. I år skal vi med Startour til Tyrkiet og sejle på et sørøverskib i den tyrkiste skærgård med et par venner og deres børn. Den ferie tror jeg bliver verdens bedste.