Skal du til at indtage byen med junior i barnevognen? Her får du 5 tips til, hvad der er godt at medbringe på trilleturene, så du og baby får den bedste udflugt. 

Pusletaske

Det er et must: puslegrejet! Bleer, vaskeklude og ekstra tøj vil du ikke undvære, når du er ude med den lille. Derfor er det værd at investere i en god taske til formålet. Om det skal være en decideret pusletaske med masser af lommer og smarte detaljer eller blot en simpel mulepose er op til den enkeltes behov og stil, men ét er sikkert: du kommer til at have den med dig hver eneste dag. Tjek Børn i byens guide til pusletasker her

Babyalarm

Når du er på café med veninderne, er det rart at kunne sludre uden at bekymre sig, om bebs mon ligger og skriger ude i vognen. Her er en babyalarm din redning. Der findes virkelig mange forskellige af slagsen på markedet, og det kan godt betale sig at sætte sig grundigt ind i funktioner, kvalitet og prisforskelle, for babyalarmen bliver uden tvivl en vigtig del af dit barsels-udstyr.

Kopholder

Det er ikke altid, der er tid til at hænge på en café, og så er det rart med lidt at styrke sig på on the go. Med en kopholder slipper du for at balancere med barnevognen i den ene hånd og din café latte i den anden. Du kan erhverve dig en kopholder på bl.a. kopholder.dk.

LÆS OGSÅ: De 5 cafeer med udsyn til barnevognen 

Stofbleer

Før man får en baby, aner man ikke, hvor uundværlige stofbleer er. De bliver brugt hele tiden: som underlag ved bleskift, til gylp og savl eller som skygge for sol i vognen. De er simpelthen bare rare at have ved hånden! Stofbleer fås billigt og ofte med mængderabat i butikker som Babysam eller din lokale Føtex. Vil du gerne flashe lidt stil, fås de også i luksusudgaver fra lækre mærker som Soft Gallery, Cam Cam, Sebra og Liewood. Shop dem alle hos fx Lirum Larum Leg - ★ her får du som medlem af Børn i byen Klubben 10% rabat!

Regnslag og myggenet

Et regnslag til barnevognen er selvfølgelig super praktisk, når det pludselig står ned i tove på din gåtur. I et snuptag kan du beskytte både vogn og baby mod dråberne. Ofte følger der regnslag med, når du køber din barnevogn, men det er også muligt at købe dem særskilt i fancy farver og print. Et myggenet er også rart at have for at forhindre fluer, hvepse og andre uvelkomne gæster i at forstyrre guldklumpens søde søvn.

Tip! Børn i byens app er selvfølgelig også helt uundværlig, når du er på farten med baby. App’en giver dig et hurtigt overblik over alt fra caféer til lagersalg og loppemarkeder. Hent den gratis til din iPhone i Appstore.