Skal du til at indtage byen med din baby i barnevognen? Her får du syv tips til, hvad der er godt at medbringe på trilleturene, så du og baby får den bedste udflugt. 

Pusletaske

Bleer, vaskeklude, en sut og ekstra tøj vil du helst ikke undvære, når du er ude med den lille. Derfor er det værd at investere i en god taske til formålet. Om det skal være en decideret pusletaske med masser af lommer og smarte detaljer eller blot en simpel mulepose er op til dig, men ét er sikkert, du kommer til at have den med dig hver eneste dag. 

Babyalarm

Når du er på café med veninderne, er det rart at kunne sludre uden at bekymre sig om, hvorvidt din baby mon ligger og skriger ude i vognen. Her er en babyalarm din redning. Der findes virkelig mange forskellige af slagsen på markedet, og det kan godt betale sig at sætte sig grundigt ind i funktioner, kvalitet og prisforskelle, for babyalarmen bliver uden tvivl en vigtig del af dit barselsudstyr.

Læs også: Hvilken type barnevogn skal du vælge?

Kopholder

Det er ikke altid, der er tid til at hænge på en café, og så er det rart med lidt at styrke sig på on the go. Med en kopholder slipper du for at balancere med barnevognen i den ene hånd og din café latte i den anden. Du kan erhverve dig en kopholder på kopholder.dk.

Stofbleer

Før man får en baby, aner man ikke, hvor uundværlige stofbleer er. De bliver brugt hele tiden: som underlag ved bleskift, til gylp og savl eller som skygge for sol i vognen. De er simpelthen bare rare at have ved hånden! Stofbleer fås billigt og ofte med mængderabat i butikker som Babysam eller din lokale Føtex. Vil du gerne flashe lidt stil, fås de også i luksusudgaver fra lækre mærker som Soft Gallery, Cam Cam, Sebra og Liewood. Shop dem alle hos for eksempel Lirum Larum Leg (som medlem af Børn i byen Klubben får du 10%)

Læs også: Sådan pakker du hospitalstasken til fødslen

Regnslag og myggenet

Et regnslag til barnevognen er selvfølgelig super praktisk, når det pludselig står ned i tove på din gåtur. I et snuptag kan du beskytte både vogn og baby mod dråberne. Ofte følger der regnslag med, når du køber din barnevogn, men det er også muligt at købe dem særskilt i forskellige farver og print. Et myggenet er også rart at have for at forhindre fluer, hvepse og andre uvelkomne gæster i at forstyrre dit barns søde søvn.

Underholdning

Begynder baby at kede sig, når I er langt hjemmefra, er det godt at have lidt legetøj eller en lille bog i tasken, som kan underholde på hjemturen. Ellers kan det hurtigt ende med at du skal gå med baby på armen, mens du jonglerer barnevognen med den anden. Så prøv at fange kedsomheden i tide med lidt nemt sjov, som baby selv kan hygge sig med i vognen.

Snacks

Der er ikke noget, der kan spolere en hyggelig trilletur som en sulten mor eller baby. Sørg derfor altid for at have fyldt tasken med frugt, kiks, søde sager eller en hel madpakke. Smoothies, fignestænger og ostehapser er populære hos de fleste små børn, der lige er kommet i gang med fast føde, og så er de nemme at have med rundt. Hjemmelavet grød eller fintskåret frugt kan også stille den lille sult på farten.