Sukker familien efter fedtet take away - så prøv denne sundere og langt lækrere udgave af kyllingenuggets - den holder! Bloggeren fra mormedmegetmere guider dig her til et sikkert aftensmad-hit.

Du skal bruge:

Kylling (i strimler eller bryst)

Mel

Paprika, salt og peber

Corn Flakes (spelt flakes fungerer også helt fint)

Æg

Vand

LÆS OGSÅ: De 5 gratis børneapps 

Sådan gør du:

Skær kyllingen i passende strimler/stykker

Hæld Corn Flakes op i en dyb tallerken og knus dem groft

Pisk et æg med 2-3 spsk. vand i en anden skål

Bland mel med paprika, salt og peber (eller andre krydderier alt efter smag og behag) i en tredje skål

Put bagepapir på en plade..

Så er du klar til at få grissede fingre :o)

Vend et stykke kylling i mel (så sidder ægget bedre fast)

Vend derefter kyllingen i æggeblandingen og til sidst i corn flakes og læg på bagepladen

Når alle kyllingestykker har været turen igennem skal de i ovnen ved 200C (gerne varmluft) i ca. 15-25 min alt efter størrelse og tykkelse..

De bliver lækre; saftige indeni og sprøde udenpå. Jeg serverer dem med hjemmelavet ketchup og pommes...

Find flere opskrifte på mormedmegetmere