Sukker familien efter fedtet take away - så prøv denne sundere og langt lækrere udgave af kyllingenuggets - den holder! Bloggeren fra mormedmegetmere guider dig her til et sikkert aftensmad-hit.
Du skal bruge:
Kylling (i strimler eller bryst)
Mel
Paprika, salt og peber
Corn Flakes (spelt flakes fungerer også helt fint)
Æg
Vand
Sådan gør du:
Skær kyllingen i passende strimler/stykker
Hæld Corn Flakes op i en dyb tallerken og knus dem groft
Pisk et æg med 2-3 spsk. vand i en anden skål
Bland mel med paprika, salt og peber (eller andre krydderier alt efter smag og behag) i en tredje skål
Put bagepapir på en plade..
Så er du klar til at få grissede fingre :o)
Vend et stykke kylling i mel (så sidder ægget bedre fast)
Vend derefter kyllingen i æggeblandingen og til sidst i corn flakes og læg på bagepladen
Når alle kyllingestykker har været turen igennem skal de i ovnen ved 200C (gerne varmluft) i ca. 15-25 min alt efter størrelse og tykkelse..
De bliver lækre; saftige indeni og sprøde udenpå. Jeg serverer dem med hjemmelavet ketchup og pommes...