Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Aarhus bedste børneteater"

Kategorien Aarhus' bedste børneteater dækker over teatre med forestillinger for børn i alderen 0-12 år. 

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Du kan følge med i, hvem der fører, nedenfor frem til den 27. juli, hvor vi mørklægger resultatet. Der kan stemmes frem til den 30. juli, og spændingen forløses i starten af august hvor prisen overrækkes ved en fantastisk prisfest under modeugen i samarbejde med CIFF Kids - og afsløres her på Børn i byen.    


Filuren

Filuren er et Teaterhus i Aarhus der producerer teaterforestillinger til børn og unge. Derudover har Filuren en Teaterskole for Børn og drager også ud i byen med deres forestillinger på f.eks. skoler i Aarhus.

 

 

 

 

 

Børnekulissen

Børnekulissen arrangerer teaterforestillinger, udstillinger og kurser for børn i alderen 2-9 år. Børnekulissen ønsker på en legende måde at udvikle børnenes sanser, sprog og leg, og at sætte både børn og voksnes fantasi i spil. Børnekulissen er en del af Pædagogik og Integration, Børn og Unge, Aarhus Kommune.

 

 

 

 

 

Refleksion

Teater Refleksion stræber efter at levere teater af højeste kvalitet – både hvad angår indhold og udtryk. Teatrets særkende er brugen af dukker og animationer på scenen, hvor dukken står som centralt objekt og medie. 

 

 

 

 

Musikhuset

Året igennem lægger Musikhuset Aarhus scene til omkring 1.500 forestillinger. Fra ganske små børneteaterforestillinger og koncerter med lovende singersongwriter talenter til internationale musicals. Musikhuset afholder et meget bredt udvalg af gratis arrangementer.

 

 

 

 

 

Gruppe 38

Teatret Gruppe 38 er et professionelt teater, der har eksisteret siden 1972. Udgangspunktet for Teatret Gruppe 38's egne forestillinger og de gæstespil de vælger at præsentere på scenen er, at de kan ses med stort udbytte af både voksne og børn. Teatret Gruppe 38 er en teaterscene, hvor voksne, familier og børn ved, at de sæsonen igennem kan komme og få usædvanlige teateroplevelser. Teatret Gruppe 38 har en omfattende turnévirksomhed både i Danmark og udlandet.Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Aarhus' bedste børneteater kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: