Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Københavns bedste børneteater"

Kategorien Københavns bedste børneteater dækker over teatre med forestillinger for børn i alderen 0-12 år. 

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Du kan følge med i, hvem der fører, nedenfor frem til den 27. juli, hvor vi mørklægger resultatet. Der kan stemmes frem til den 30. juli, og spændingen forløses i starten af august hvor prisen overrækkes ved en fantastisk prisfest under modeugen i samarbejde med CIFF Kids - og afsløres her på Børn i byen.    


Anemone Teatret

Anemone teatret er et lille teater der producerer 1 - 2 helt nye forestillinger om året, dertil kommer 2 - 3 genopsætninger samt 2 - 4 gæstespil. Anemone teatrets forestillinger skal bevæge sig ind under huden på publikum. Det skal være eksistentialisme i børnehøjde med håbet og troen på livet i centrum. Og det skal formidles med glæde, humor og via musikalitet.

 

 

 

 

Det Lille Teater

Det lille Teater spiller teater for børn mellem 2 – 10 år og deres voksne. Teateret bestræber sig på at præsentere børn for forestillinger af høj kvalitet på et teater indrettet til børn. Det lille Teater kendetegnes ved at det er et stationært teater, og alle forestillinger skræddersys til deres scene. Det er vigtigt for os Det Lille Teater at skabe forestillinger hvor det visuelle udtryk, går hånd i hånd med historien og dens karakterer.

 

 

 

Eventyrteatret

Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familie underholdning.

 

 

 

 

Zangenbergs Teater

Zangenbergs Teater er et børne- og familieteater med 33 års erfaring i at producere underholdende og eventyrligt teater på et højt professionelt niveau og helt i øjenhøjde med sit publikum.

 

 

 

 

 

Riddersalen

Riddersalen på Frederiksberg ligger i enestående, historiske omgivelser. Her er der blevet fortalt historier, spillet musik og teater i 100 år og her bliver stadigvæk blive spillet både børne/ familie og voksenforestillinger. Forestillinger der rører hjerte og lattermuskler. Forestillinger der med sprogets poesi, musikken og det detaljerige og sprudlende sceniske udtryk forhåbentlig vil løfte og røre publikum. Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Københavns bedste børneteater kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: