Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Aarhus' bedste børnevenlige spisested"

Kategorien Aarhus' bedste børnevenlige spisested dækker over børnevenlige cafeer og andre spisesteder.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Du kan følge med i, hvem der fører, nedenfor frem til den 27. juli, hvor vi mørklægger resultatet. Der kan stemmes frem til den 30. juli, og spændingen forløses i starten af august hvor prisen overrækkes ved en fantastisk prisfest under modeugen i samarbejde med CIFF Kids - og afsløres her på Børn i byen.  

 


 

Hos Sofie's Forældre

Når du træder ind af døren, og ser dig omkring, vil du måske få et flashback til de stunder du har tilbragt hos mormor eller farmor. Disse dejlige tider da du var barn, og kom på besøg i det gamle hjem, hvor der duftede af kaffe og hjemmebagt kage.

 

 

 

 

Café Kaffegal

Café Kaffegal er en socialøkonomisk virksomhed, hvis primære formål er at skabe jobs på særlige vilkår til mennesker med en psykisk sårbarhed og dermed skabe en social bæredygtighed. Dog arbejder caféen også med bæredygtighed på andre punkter, hvorfor alt er 100 % økologisk. Og så elsker de børn og børnefamilier, og gør alt for at selv de mindste skal føle sig godt tilpas: fx er der puslebord og højstole, inden- og udendørs barnevognparkering samt legetøj til de mindste. Desuden er der altid halv pris på al mad til børn – og det er selvfølgelig tilladt at amme, hvis ’bettemusen’, har behov for det.

 

 

 

 

Jensen's Bøfhus

Jensen’s Bøfhus er en dansk restaurationskæde, der hvert år besøges af over 5 millioner mennesker, heraf er mere end 500.000 børn. Jensen Bøfhus har deres eget online børneunivers SMASK & CO.

 

 

 

 

Bones

Bones er en familierestaurant for hele familien. Der er børnerum på alle restauranter og alle børnerum er forskellige, så børnene oplever noget nyt, når de er i andre byer.
Der er puslepladser i alle restauranter og masser af højstole. Hos Bones er amning tilladt og flere af restauranterne har indrettet et område til netop dette, så mor og barn kan få lidt ro. 

 

 

 

Rasmus Klump Familierestaurant

Fælles for alle Rasmus Klump restauranterne og pandekagehuse er et hyggeligt Rasmus Klump univers og et åbent køkken, hvor pandekagerne bages. Køkkenet byder på en original og ærlig madoplevelse og sidst men ikke mindst duften af lækre, nybagte pandekager. Omdrejningspunktet for maden er Rasmus Klumps livret - pandekager: både søde pandekager, men også sunde madpandekager.Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Aarhus' bedste børnevenlige spisested kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: