Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Bedste oplevelse"

Kategorien Bedste oplevelse dækker over steder og forlystelser for børn i alderen 0-12 år. 

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Du kan følge med i, hvem der fører, nedenfor frem til den 27. juli, hvor vi mørklægger resultatet. Der kan stemmes frem til den 30. juli, og spændingen forløses i starten af august hvor prisen overrækkes ved en fantastisk prisfest under modeugen i samarbejde med CIFF Kids - og afsløres her på Børn i byen.     


 

Zoologisk Have

Zoologisk Have er en af Danmarks mest populære attraktioner med ca. 1,2 millioner besøgende om året. Her er fokus på gæsten og der er altid garanti for en succesfuld oplevelse for store og små. Zoo har åbent hver dag hele året.

 

 

 

 

Den Blå Planet

Den Blå Planet rummer 20.000 fisk og havdyr fordelt på i alt syv millioner liter vand. Bygningens arkitektur er inspireret af en hvirvelstrøm, og allerede inden Den Blå Planet åbnede, blev bygningen kåret som ’Danmarks bedste fyrtårnsprojekt’ inden for turismen og oplevelsesøkonomien.

 

 

 

 

 

Tivoli

I Tivoli kan de altså noget helt særligt og magisk. Dén stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.

 

 

 

 

 

Eventyrteatret

Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familie underholdning.

 

 

 

Sommerland Sjælland

I Sommerland Sjælland finder I som småbørnsfamilie et frirum sammen, hvor der er aktivitet, men også luft og plads omkring jer. Der er ca. 70 forlystelser for store og små i den store grønne lækre park, der i den grad indbyder til leg og hygge – også på skovturstæppet.

 

 

 

 Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Bedste oplevelse kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: