Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneapp"

Kategorien bedste børneapp dækker over apps til børn i alderen 0-12 år. 

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Du kan følge med i, hvem der fører, nedenfor frem til den 27. juli, hvor vi mørklægger resultatet. Der kan stemmes frem til den 30. juli, og spændingen forløses i starten af august hvor prisen overrækkes ved en fantastisk prisfest under modeugen i samarbejde med CIFF Kids - og afsløres her på Børn i byen.   


 

Ramasjang

Ramasjangs app er oplagt at tage med på ferien, på køreturen eller bare som digital legekasse til en hyggestund. Når du først har hentet Ramasjangs app, kan du nemlig spille og lege i den uden wifi-adgang eller netforbindelse. App'en er skæddersyet til små børn, og den er gratis.

 

 

 

 

Rasmus Klump

Rasmus Klump app'en henvender sig til børn i 0-6-års alderen. Den er perfekt både i hjemmet og på køre- eller flyveturen. Se film, hør historier, pynt pandekager og spil vende-, pusle- og finde-spil.

 

 

 

 

LEGO

LEGO® står bag en lang række aps. De forskellige apps henvender dig til forskellige aldersgrupper og foregår i de velkendte LEGO serier. Der er f.eks. en LEGO DUPLO® app til de yngste, LEGO Friends til pigerne og LEGO Mindstorm® til drengene.

 

 

 

 

 

Oscar & Olivia

Oscar og Olivia er en helt ny måde at fortælle historier til børn og barnlige sjæle. Alle apps er fuldt animerede billedbogsfortælling, der med skøn musik, vidunderlige tegninger og animationer. Historien kan bruges både på Ipad og Iphone, som godnathistorie, til fælles hygge på sofaen, som afslapning på køreturen og meget meget mere.

 

 

 

 

GOZOA

Med GOZOA kan børn mellem 6-12 gå på opdagelse på den spændende planet LURRA, hvor de skal løse dynamiske matematikopgaver. GOZOA byder på udfordringer og overraskelser, der øger motivationen for børnene til at fortsætte spillet og dermed løse alle opgaverne.



Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneapp kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: