Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste blog"

Kategorien bedste blog dækker over danske blogs med relevans for børnefamilier. 

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Du kan følge med i, hvem der fører, nedenfor frem til den 27. juli, hvor vi mørklægger resultatet. Der kan stemmes frem til den 30. juli, og spændingen forløses i starten af august hvor prisen overrækkes ved en fantastisk prisfest under modeugen i samarbejde med CIFF Kids - og afsløres her på Børn i byen.   


 

 

It's Fashion Baby

Kvinden bag It’sFashionBaby.dk hedder Lisbeth Bjerrum. Lisbeth er bosat på Østerbro, jurastudernede og mor til 2. I følge Lisbeth er It’sFashionBaby.dk pt en af Danmarks første og største blogs om mode til mødre og børn.

 

 

 

 

 

Lortemor

Lortemor.com hedder Trine og bor på Nørrebro sammen med kæresten og deres lille søn. Trine blogger om livet som mor, om den dårlige somvittighed og om lortemor-begrebet.

 

 


 

 

Emiliblog

Emilie bor på Frederiksberg sammen med sin kæreste og deres fælles søn. Emiliblog.dk er en forlængelse af Emilies liv som mor på godt og ondt. Du kan læse om mad, musik, tøj og se fine fotos.

 

 

 

 

 

Twinpeaks

Mette Marie er mor til et sæt tvillinger. På Twinpeaks.dk blogger Mette Marie om livet som tvillingemor. Hun beskriver selv bloggen som navlepillerisk, og den handler da også primært om livet med to små børn og selvfølgelig også alt mulig andet.

 

 

 

 

 

Sneglcille

Cecilie er pessemist by heart. På Sneglcille.dk blogger hun om livet på Vesterbro, om sin søn og livet med børn. Cecilie elsker kaffe, kage, modemagasiner og shopping.

 Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste blog kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: