Børn i byen giver Meyers spisested 4 ud af 5 stjerner ****Meyers Spisested ØST  i Den Blå Planet byder på fantastisk udsigt, lækker mad - og lidt sløj betjening.

Lang ventetid

Vi er fire med forskellig smag, som skal have frokost i dag. Far har lyst til smørrebrød, mor vil have suppe og ungerne  hhv. fish´n chips og kun chips. Vi  finder smørrebrødet i montren og bestiller Meyers Æblemost, San Pellegrino og resten af maden ved kassen. Der er højt til loftet i det fantastiske rum med store vinduer direkte ud til Øresund. Vores søn mener udsigten til Kastrup Lufthavn er bedre, så den vælger han , men han planespotter på telefonen og deltager i hyggen med et pludseligt: ”Lufthansa!” eller ”Norwegian!”

Og underholdningen får vi brug for, for vi venter.... Længe.  Imens nedstirrer vi fars mad med hjemmerøget laks, som faktisk ser lidt træt ud efter for lang tid i montren. 

LÆS OGSÅ: De 5 børnevenlige spisesteder

Lækker, indbydende mad og afslappet service

Endelig kommer maden – og det ser lovende ud! Drengens fish´n chips er fantastisk anrettet og har både et drys hvidt vinagrepulver og pynt af jernurt. Fisken er pivfrisk og lækker.  Min jordskoksuppe med æblecider er også rigtig god – men jeg må selv spørge til brødet  hos de meget søde og afslappede, men måske lidt for tilbagelænende ansatte.

Da vi endelig får maden, er alle glade. Far mest fordi han kan tiltuske sig lidt af drengens mad. Mor bliver glad af suppen og det lækre brød, ungerne spiser fritter og drikker den skønne Meyers æblemost, som nogle voksne kom til at stjæle en pæn del af undervejs

Prisniveauet ligger lidt højt i forhold til, hvad man forventer på en familieseværdighed. Til gengæld få man kvalitet på et helt andet niveau.  Desværre tager det toppen af oplevelsen, at servicen er langsom. Og hvis det tager så lang tid at tilberede maden, så stik ungerne en gratis snack, så de kan få lidt i maven, mens de spotter fly eller søløver.  

Når bare ungerne er glade, kan vi sagtens vente...

FAKTA: Se spisekort på Spisestedet ØST, som her i foråret kører med Mandagsbuffet Med årskort til Den Blå Planet, Blåt Kort, får du forskellige fordele; eksempelvis 10% på Spiseted ØST.

LÆS OGSÅ: De 5 DIY til børneværelset