Der er stor tilfredsstillelse i selv at lave ting til børneværelset. Og man kan sagtens lave fine ting selv til billige penge.  Her får du fem bud på DIY projekter fra leizyb.dk – både af den praktiske og sjove slags.

SÆTTEKASSE

Lav selv en lille sættekasse af mælkekartoner. Klip kartonerne i forskellige dybder og pynt dem med maling, papir og små motiver. Kartonerne sættes sammen med dobbeltklæbende tape.

LÆS OGSÅ: DE 5 børnevenlige spisesteder


OPBEVARINGSKASSER

De brune kasser er købt i Ikea til 6 kr pr stk. Låget er malet med akrylmaling og pyntet med sjove dyr, som er klippet ud af en rulle gavepapir (også fra Ikea). I stedet for tekst kan man også klippe biler, værktøj osv. ud, så børnene nemt kan se, hvad der er i kasserne.

TEGNEBAR

Har du brug for en pladsbesparende tegneplads, så er dette en nem og billig løsning. Både bordplade og skamler er fra Trævarefabrikkernes udsalg. Skamlerne har fået et pift farve i form af lidt neonmaling og en hæklet sok.

 

LÆS OGSÅ: 10 gratis børneoplevelser

OPBEVARINGSGLAS

Gem glasset fra rødbederne og forvandl det til opbevaring til perler eller andre småting. Lim et plastikdyr, en legofigur eller noget andet sjovt på toppen og spraymal låget.

OPVARINGSPOSE

Opbevaringsposen er genial til alle de små dimser, som nu engang har det med at samle sig på børneværelset. Den er foret med en ikeapose, hvilket gør, at den kan stå selv uden at falde sammen. Projektet her kræver lidt mere tid, men kan klares med symaskine-kørekortet fra folkeskolen. Du finder en DIY til posen her:

Du kan finde flere DIY projekter og inspiration til indretning af børneværelset på www.leizyb.dk eller på Instagram @leizyb.