Sukker I efter et børnevenligt sted at spise med ungerne? Så se med her - vi har samlet 5 steder, der garanterer glade børn og mætte maver. 

1. Greasy Spoon: Kalorier & Kærlighed 

Hos Greasy Spoon kan I få burgere på den ægte amerikanse diner-måde. Fritterne er tilpas sprøde og ungerne kan bestille en burger uden fyld, hvis det er det, de vil. Man føler sig straks velkommen i det hyggelige kælderlokale i Studiestræde, hvor betjeningen er effektiv. Bestiller du en milkshake - er du garanteret imponerede poder, for her toppes milkshakes med pastelfarvede skumfiduser. 50'erstemningen er gennnemført og selv børnestolen er i rødt nappa. Her er plads til børnene!
Tjek Børn i byens 5-stjernede anmeldelse her.
FAKTA: Greasy Spoon, Studiestræde 14, 1455 København K. 

2. Stick's'n'sushi Tivoli Hotel: Gynger og Sushi på toppen af byen

Stick's'n'sushi kender de fleste, men har I prøvet restauranten på toppen af Tivoli Hotel? Bare elevatorturen 12 etager op er en oplevelse for ungerne. Med udsigt over hele byen kan I spise ultralækker sushi og her er også tænkt på børnene med hele 6 varierede menuer til 69-98 kroner, så alle kan blive mætte. Nyd en evt. dessert med en gyngetur med udsigt over jeres by - virkelig hyggeligt for store og små. Tip! Kom til frokosttid, så er der ekstra plads til, at børnene kan drøne lidt rundt.
Læs Børn i byens anmeldelse her. 
FAKTA: Sticks’n’sushi, Tivoli Hotel, Arni Magnussons gade 2, 1577 København V 

LÆS OGSÅ: De 5 madmarkeder

3. Cafe Bopa: Legeplads & Østerbrohygge 

Er du på Østerbro er Cafe Bopa et must! På cafeen, der ligger på den lille, charmerende plads 200 meter fra Østerbrogade er børn velkomne og her bydes på god, klassisk cafemad, hurtg service og ikke mindst en legeplads  lige udenfor cafeen med frugter af træ i overstørrelse og plads til boccia-spil på pladsens grusbane. Sæt jer udenfor i de lune måneder og nyd den særlige stemning og at solen endelig skinner.
Læs Børn i byens anmeldelse her.
Fakta: Cafe Bopa, Bopa Plads Løgstør gade 8, 2100 Købehavn Ø. 

4. Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus finder du på hele fem forskellige adresser i København. I 2015 vandt restaurantkæden Børn i byen Prisen for "Bedste børnevenlige spisested".  Bl.a. fordi de hver søndag kører konceptet "Happy Sunday", hvor børn spise gratis børnehovedret og tag-selv-softice. Ja tak! Det er også på Jensens Bøfhus at menukortet er gjort ekstra sjovt for børnene, for her finder I fx både galaksegnavere (= sprøde kyllingenuggets) og dinosaur-ben (= BBQ ribs skåret i skiver).
Fakta: Jensens Bøfhus, Rådhuspladsen 57, 1550 København V er byens mest centrale filial. Men I finder også bøfhuset på Trianglen, Amagerbrogade, Axeltorv og Vesterbrogade.

5. Absalon

ABSALON på Vesterbro er en gammel kirke, der er omdannet til et moderne forsamlingshus, hvor alle er velkomne. Man kan kalde det en udvidet dagligstue, hvor alle kan droppe ind og samle sig om aktiviteter som bordtennis, spil, bingo, film- og musikarrangementer m.m. - alt sammen i uformelle omgivelser. 
Hver eneste aften 7 dage om ugen er der fællesspisning, som altid koster 50 kr. pr person (børn til og med 5 år spiser gratis). Maden serveres ved bordene kl 18, hvor man så kan snakke med sin sidemand og dele de mad-fyldte fade. Du kan tjekke ugens aftenmenu på Absalons hjemmeside.
Omkring frokosttid serveres der hver dag suppe. Derudover er der en husbager som bager friskt brød og en lille kage hver evig eneste dag. 
Fakta: Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 København V.

Tjek Top 10 børnevenlige spisesteder på Visit Copenhagen.