MÅNEDENS FAMILIE: Caroline - Flora (8 år) og Viggo (6 år) - bor på Amager.

VORES TOP 3 YNDLINGS-AKTIVITETER … 

1. Teater - Vi er vilde med forestillinger på byens helt små intime børneteatre, som fx Anemoneteatret på de store opsætninger som f.eks. Eventyrteatrets, men også musicals i glassalen. Teater er fantastisk fordi det sætter både fantasi og reflektion i gang.

2. Koncerter - Mine unger var med til Børn i byens klubbens 5 års fødselsdag som vi fejrede i januar i Pumpehuset med koncerter med bl.a. Master Fatman, Pippelipop, Kaya Bruel og Mek Pek Åh Abe koncert. De var helt med, børn er så fysisk umiddelbare og det er skønt at have dem med til koncert.

3. Kreative værksteder - Vi tager tit på kreative værksteder på bl.a Statens museum for Kunst og Louisiana. Det er nogle vildt fede værksteder med lækre materialer og man sidder i smukke omgivelser. Børnene elsker at være krea omgivet af så mange materiale og muligheder. 

HER FIK VI SIDST KLUBRABAT …

- Planetariets filmvisning, hvor vi så den søde film Sammy 2 i det imponerende rumteater er altid et hit hos ungerne. 

LÆS OGSÅ: DE 5 cafeer med udsyn til barnevognen

LIGE I ØJEBLIKKET …

- Spiller vi UNO nonstop!

DET SIDSTE VI HAR LAVET I BYEN ER …

- Vi var i teatret og se Skammerens datter 1+2. Mine unger var helt mundlamme af begejstring og sad stille i de to timer en forestilling varede. En virkelig magisk oplevelse – de synger stadig sangene derfra. 

CAFEEN HER HITTER HOS BØRN …

- Laundromat Gammel Kongevej. Fridrik der har Laundromat-cafeerne er indædt elsker af at have børn i cafeen. Kvinder på amme alt det de vil og der er legetøj i rigelig mængder. Man føler sig godt tilpas. 

PSST! MIT HEMMELIGE TIP ER …

- At tage børn med koncerter, på museer mm, som ikke er rettet mod børn, men som alligevel har noget, der taler til børn. Fx. havde jeg mine unger med inde og se Henrik Vibskovs udstiling på Gl. Strand og hans skæve univers talte direkte til dem. Det var noget, vi alle fik noget ud af.  

LÆS OGSÅ: Oplev Københavns vilde baghave

NÅR VI RIGTIGT SKAL SLAPPE AF, SÅ …

- Tager vi en weekend hvor vi har absolut ingen aftaler eller planer, men ser hvad dagen byder sig og vi får lyst til. 

VIL DU VÆRE MÅNEDENS FAMILIE? 

- Del dine tips til byens børnevenlige steder - kender du en fed svømmehal, en hemmelig park, en fantastisk isbar eller et særligt museum? Fortæl om, hvordan du og din familie bruger byen og send et billede af jer til rikke@bornibyen - så bliver I måske Månedens Familie i en artikel her på sitet og vinder billetter til Experimentarum City, hvor ungerne kan opleve, undersøge og prøve alverdens fantastiske aktiviteter.

LÆS OGSÅ: DE 5 gratis børne-apps