Børn i byen anmelder Cafe Bopa: 3 ud af 5 stjerner *** 

Er du på Østerbro er Cafe Bopa et must - vi har anmeldt cafeen, som er god ved børn og byder på god mad og en legeplads foran.

Hyggelig cafe

Café Bopa ligger på den lille trekantede Bopa Plads 200 meter fra Østerbrogade.

Caféen er altid et populært pit-stop for voksne med og uden børn.

Om vinteren lokker farvestrålende lyskæder inden for i varmen ved brændeovnen. De lavloftede rum er næsten udelukkende oplyst af stearinlys på træbordene, og mørket indbyder til hygge og varm kakao med flødeskum. 

Støjniveauet fra mange snakkende voksne kan blive lige vel højt for børn, men kommer I eftermiddag eller først på aftenen, er de mange glade stemmer bare med til at gøre stemningen ekstra god.

LÆS OGSÅ: De 5 økocafeer 

Få men lækre retter

Er børnene sultne, kan de få en god burger med hjemmelavede pommes fritter eller en skålfuld muslinger med eller uden fritter.

Menu-kortet er kort, og serveringen derfor rimelig hurtig. 

Der følger sugerør med til sodavandene, men de mangler et knæk, og børnene kommer derfor nemt til at spilde, når de drikker af de velvoksne glas. En detalje som viser at Café Bopa mest er for det voksne publikum, men børn er absolut velkomne.

LÆS OGSÅ: De 5 gratis oplevelser 

Legeplads lige udenfor

Når vejret er lidt lunere, foretrækker mange at sidde udenfor caféen med eller uden tæpper om benene. Børnene kan så lege på den lille legeplads med frugter af træ i overstørrelse eller spille boccia på pladsens grusbane.

Bopa Plads er meget østerbrosk, det så man især, da kommunen ville erstatte pladsens to caféer med daginstitutioner. Lokale protesterede og demonstrerede, og politikerne trak i land og forlængede caféernes lejeaftaler. Men det er også et sted, hvor yngre fra hele byen holder af at komme ikke mindst for pladsens lighed med torvene i byerne ved Middelhavet.

Stedet kan varmt anbefales. 

INFO: Cafe Bopa ligger på Løgstørgade 8, 2100 Kbh Ø og har åbent hver dag fra kl. 10 - 00.00. 

LÆS OGSÅ: HVor kan man aflevere babys sutter?